bloglovin

Det går framåt...

2019-01-28 | 21:51:00

 
 
 
HELLLLLOOOOOO!!!
 
 

Börjar väl med att skriva att jag var på anställningsintervju i tisdags.

Är ju timanställd nu som kanslist på Medicinmottagningen i Fagersta. Men sökte tjänsten som tillsvidareanställd medicinsk sekreterare. I fredags fick jag beskedet att jag FICK TJÄNSTEN!!!

Så jäkla glad för det. Direkt efter min examen så påbörjar jag min tillsvidareanställning. Fram till dess jobbar jag såsom nu, på timme de dagar jag kan och fixar det med tanke på skolan.

Tre veckors ”pluggtid” kvar i skolan nu. Halt galet!!! Ekonomikurs och Engelskakurs som ska tentas av nu under dessa tre veckor. Sedan 8 veckors praktik och sist ett examensarbete innan vi är färdiga medicinska sekreterare. Två år har plötsligt gått så himla fort.

 

 

 
 
 
SKÅL för mig 😄
 

 

 
 
 
Så här är det alltså tänkt att jag ska hänga måndag-fredag från och med slutet på maj 👌
 
 
 

Men det är mycket innan dess. Tentorna i två relativt svåra kurser och samtidigt har vi nu kommit in i Melwins årliga kontrollperiod.

Magnetröntgen på torsdag följt av Uppsalabesök veckan därpå.

Jag missar lite skola då, men det är ju lätt att räkna ut vad som går först, och Uppsala läkare flyttar man inte tider med.

 

Vi har de senaste tre veckorna gått igenom en vattkoppeperiod. Först ut var lille Miton, full av koppor, men ingen feber. En vecka emellan, men sen insjuknade Filippa. Hög feber och även hon full av koppor. Lite över en vecka, men sen var vi över med det, Idag gick hon till skolan igen. Nu när de väl är över är det skönt att ha det överstökat. Alla barnen har nu gått igenom vattkopporna och vi kan hädanefter känna oss förskonade från koppor.

Lille Vincent var den som kom lindrigt undan, han fick vaccinet när storebror Melwin var under behandling för att inte smitta honom.

Men sen har de alla fem haft koppor överallt stackarna. Men som sagt, nu är det ju över!

 

Vad kan jag mer berätta om vad som hänt de senaste veckorna. Tja, inte så mycket då. Det är ju fullt upp med skola, jobb, barn, hus och hem (en jäkla massa eldande nu), snöskottning, hockey, stall och lite sjuka barn på det.

Det rullar på…snart är det sommar 😉

 

 

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis!
//Ingela

Svar: Tack!
Anna Silfver

2019-01-29 @ 05:53:09
Postat av: Anonym

Grattis till jobb o till att du fixat allt med studier barn flyttar o ekonomi.

Svar: Tack snälla 😊
Anna Silfver

2019-01-29 @ 12:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0