bloglovin

Lite hjälp på traven...

2019-12-15 | 10:38:00

"Detta inlägg är ett betalt samarbete med Byggshop"

 

Såhär när det lider mot jul så är det ju som bekant en hel massa som ska fixas med. Som man brukar säga, "So much to do, so little time".

Men något som är lite av ett måste, trots tidsbrist, är väl ändå att julstäda. Nästan så att det är lite skoj faktiskt. Jag menar, på med julmusiken på högsta volym, värm glöggen och fram med pepparkakor och skumtomtar och bara sätt igång.

Ha skoj medan du städar och gör det till en roligt ”julgrej”. Hur mysigt blir det liksom inte när man sen får sätta sig ner i sitt välstädade och juliga hem. För givetvis passar man på att plocka fram allt vad tomtar, granar, änglar och girlanger heter när man har ångan uppe.

 

Något som hjälper mer än väl när man nu ska göra ett ryck och snygga till där hemma är ju om man har bra produkter att jobba med, och visst är det väl så att ju mer det underlättar ens arbete desto bättre, inte sant…

Jag fick ett superbra tips på en liten mojäng som jag knappast hade kommit på själv att man kunde använda i hemmet. En polermaskin.

Visst tänker man direkt på båtar och bilar och blank lack. Gjorde i alla fall jag, men ack så fel jag hade. En polermaskin har så många fler användningsområden.

Jag kikade in på Byggshop.

 

Hade länge irriterat mig på flottiga fläckar och matta ytor på mina vitvaror. Man är där och torkar och gnuggar konstant, men ändå så vill inte riktigt den där blanka fina ytan infinna sig.

Fick då tipset att testa med en polermaskin med en mjuk ullhätta på för att lätt och smidigt få vitvarorna blanka och gnistrande rena.

Toppenresultat!

Inga fula ränder eller matta ytor, och det helt utan en värkande arm, som annars är resultatet av allt gnuggande och putsande.

 

Sen att jag kan använda samma fantastiska maskin för att fräscha upp bilen gör ju inte saken sämre direkt.

 

 

 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0