bloglovin

Höstlovet...

2018-11-05 | 22:28:51

 

 

 

Har varit iväg… och kommit tillbaka. Vilken fantastisk Tv-pucks helg!!!

Superhäftigt att ha varit där. Känns som om jag var lika uppspelt som hockeygrabbarna över att få åka, eller i alla fall nästan.

Intressant att se alla dessa olika lag, jämföra kapacitet och inse att vinnarna, Göteborg var detta år helt outstanding!

Men vårt Västmanland då, de var ju skitbra!!!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Västmanlands läns lag 2018 - 7:e plats i TV-pucken 
 
Albin #8
 
 

Slutade på en 7:e plats och det är bättre än vad Västmanlands län presterat på mycket länge. Ja ett riktigt bra lag fick de till och jag är övertygad om att grabbarna (och tränarna med) har haft en riktigt rolig tid och kommer hem med en erfarenhet rikare och lite bättre, helt enkelt.

Tar ett tag att smälta detta och även om grabbarna är trötta så är denna mamma det också. Jag är så jäkla nervös så fort Albin drar ut på isen.

Sen blir det ju knappast bättre av att en av Västmanlandskillarna fick en sån smäll att han fick åka akut med ambulans. Lyckligtvis var det ”bara” en hjärnskakning och han kunde lämna sjukhuset redan samma kväll, men ändå. En förälders värsta mardröm att se sitt barn bli liggandes på isen, inte veta ett skit hur det gått, och ja, jag tror hjärtat stannar en aning.

 

 

 

Jag och de små hade lite kvalitetstid mellan matcherna och underhöll oss på hotellet och med ett besök på Linköpings Flygvapenmuseum ❣

 

 
 
 
 
 

Både jag och Albin kom hem nöjda och glada igår, om än, som sagt, lite trötta. Kanske han lite mer än mig 😉

Ett suveränt anordnat evenemang som dessutom gynnade en god sak. Sponsrade Barncancerfonden 👌

 

 

 

 

Men jobb och skola idag. Eller nu har jag ju praktik, men tider och engagemang är detsamma som jobb. Skrivande hela dagarna. Vissa läkare går fort att skriva, pratar tydligt och ”ordentligt” medan andra är lite kluriga och kan ta sin tid. Men det hänger ju på erfarenhet det också, jag lär och jag lär. Men det finns många läkare, och de kommer och går 😉

 

Ska vila upp mig nu, ”alla barnen vecka” och full fart…men hjärtligt

 

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0