bloglovin

Sista rycket...

2018-05-30 | 23:21:00

Tiden bara flyger iväg och jag har nog inte riktigt fattat att det faktiskt är sommarlov snart. Tittar man på vädret så känns det ju inte helt otroligt, men annars är det som om tiden liksom har spolats framåt och hoppat över ett och annat steg 😉

Imorgon gör jag min SISTA praktikdag!!! Sex veckor känns som, ja inte mer än en vecka i alla fall…

Det har varit så jäkla skoj och vilken sporre att fortsätta kämpa in i det sista på utbildningen. Jag vill verkligen det här och nu när jag provat på hur det är i verkligheten så är jag helt övertygad om att detta är helt rätt val för mig!

Visst har det varit ett jäkla tufft år, det ska jag verkligen inte förneka.

Vissa kurser har gått förvånansvärt lätt, andra har varit lite knepigare. Ekvationen plugg plus sex barn känns ibland övermäktig, men f-n, det gick!!!

Jag har nu gjort mitt första år av utbildningen, alltså halvvägs där 😊

Åker till Västerås på fredag för sista skoldagen, eller avslutningsdagen kan man ju kalla det för. En sammanfattning av året, käka smörgåsar och önska alla en glad sommar. Sen är det nästan sommarlov för mamman. Sammanfatta och skriva ihop en LIA-rapport (om praktikperioden typ) som ska lämnas in veckan efter, men sen klart, och mamman kan pusta ut lite.

 

Jag kommer att vara hemma mycket, men hoppas på att få hoppa in lite här och där när det kniper på Vårdcentralen både i Skinnskatteberg och i Fagersta. Men vi får se hur det blir.

Lite vila är nog inte helt fel i nuläget.

Det har varit en hektisk, stressig och påfrestande tid och visst sliter det på kropp och psyke.

Känns som att ”bara vara” och umgås med mina barn ett tag i lugn och ro är välbehövligt. Jag behöver ”andas”, hitta lugnet igen och samla energi inför kommande studieår, när ekorrhjulet kör igång igen.

Både vuxna och barn behöver ladda batterierna över sommaren tror jag.

 

Hoppas, hoppas, hoppas att detta underbara väder håller i sig. Fatta vilken energiboost att ha sol och värme i ett par månader, utan att ens lämna landet. Fantastiskt om det skulle funka 😊 Visst, lite regn då och då gör väl inget, det kan ju komma några skvättar på nätterna när man ändå sover 😉

 

Från sol och värme till sjukhus och sterila, kala väggar. Lilleman Milton ska läggas in på sjukan för att göra fasteprovokationen nu på måndag. Känns väl sisådär.

Jag tror att allt kommer gå bra, att det mest troligt inte kommer att visa på något avvikande. Att hans kropp helt enkelt var stressad och lite ”ur funktion” på grund av kraftig allergi och astma ihop.

Men jag tycker så synd om den lille, hur de ska sticka honom, ”svälta honom” och göra tester varannan timme i ett dygn.

Eftersom det vid första besöket blev minst sagt strul med nålsättningen och gjorde riktigt ont på Milton så är han nu fruktansvärt rädd för nålar och stick.

Bara jag tittar på honom nu känns det i mammahjärtat. Min glada, fina, spralliga lille kille…jag vet ju att han kommer få ont och vara jätteledsen, allt sånt en mamma vill skydda sitt barn ifrån.

Men jag vet, det måste göras och givetvis ska han undersökas och kollas upp ordentligt så inget missas och han kan få må bra.

 

 

 
 
Min fine lille kille 💖
 
 
 
 
 
 

Alltså...min lilla tjej är tydligen stor nu 😲 Idag tackades hon av på förskolan för att ta steget upp till skolans värld och förskoleklassen. Varje barn som avtackades fick ett diplom och ett personligt omdöme. Varken jag eller pappan fattar riktigt vart vår dotter fått denna gen ifrån, men känner oss stolta som små tuppar 😍 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi njuuuuuter av vädret, solar och badar så snart vi "släppts ut" från skola och praktik 😎
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Melwin har varit förstasidesnytt...dock något undercover 😉😍
 
 
 
 
 
 
 
Vi har varit på teaterpremiär, där Vincent hade en huvudroll 😉😍
 
 
 
 
 
 
...och storebror Albin blev upptagen på scen, och som tur var kunde han "föra sig"  😄
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja imorgon kör jag sista rycket som medicinsk sekreterare…för denna gång.

Helt klart vemodigt!

Har lärt mig massor och utvecklats mer än på hela studieåret i sig. Underbara kollegor, eller vad man nu ska kalla de när man själv är praktikant, men ett helt awesome gäng i alla fall.

Jag vill tillbaka dit…💕

 

 

Kram och Go´natt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0