bloglovin

Ja vad ska man säga...

2018-03-20 | 22:39:12

 

...skrivandet har kommit helt åt sidan, tyvärr!

Det har varit hysteriskt mycket i skolan, och är väl inte lugna gatan nu heller precis.

Men det har varit sådär mycket så jag helt seriöst funderat över om detta med att börja plugga var ett sånt klokt och genomtänkt beslut.

Det känns inte riktigt så när tentorna avlöser varandra. Jag läser och läser men inget tycks fastna. Har ett konstant dåligt samvete över att jag inte spenderar så mycket tid som jag faktiskt vill göra med mina barn.

Flera helger har styckats upp av tentaplugg, och barntiden är den enda tiden jag kan plocka ifrån. Mitt liv består typ enbart av barnen och skolan 😉 So what to do???!!!

 

Men nu är det lyckligtvis en lite lugnare period på tenta fronten. Resultaten återstår fortfarande att få. Kanske blir det omtenta, men det först om sisådär tre veckor, så jag hinner ju pusta ut lite i alla fall.

 

 

 
 
 
Min vardag, plugga, plugga och åter plugga. Så jag piggar upp det hela med några praliner sådär ibland 😉 (födelsedagspresent från ena sonen faktiskt)
 

 

Vad som också avlöser varandra den här tiden på året är födelsedagar.

Det är så med midsommarbebisar, de kommer tätt…förklarade en klasskompis 😉

 

Vincent fyller år IMORGON!!!

Tvåsiffrigt dessutom, hela 10 år 😊

Men han är hos sin pappa då, så vi firade honom här hemma i helgen som var.

 

 

 
 
 
 
Skönsång och presenter på morgonkvisten
 
 
 
 
 
 
Sen "tårtkalas" för "tok Vincent" :-)
 
 
 
 
 
 
 
Vincent hade beställt en tårta med Oreo kakor. Så det blev en chokladtårta med vanlij och chokladmousse fyllning, och överst ett lager Oreo kakor. Tack vare fantastiska Bayrok här i stan.
 
 
 

På söndag fyller vår lilla sessa år. Hon som inte är så himla liten längre. Hon som börjar förskoleklass i höst. Hon som nu fyller sex år.

Så förberedelser inför ett prinsesskalas är i full gång 😊

 

 

 
 
 
Mini Hulken och Mini sessan :-)
 
 
 
 

Vad har då mer hänt under min blogg frånvaro???

Ja, det har nog inte uppstått så himla mycket nytt att prata om, inte såhär i efterhand i alla fall. Men jag tänkte att jag tar ett litet kort ”bildspel” av min frånvaro period.

Och nu blir det mer skriva av, då tentorna lyser med sin frånvaro, i ett par veckor i alla fall 😉

 
 
 
 
 
 
 
Vi var till Löfbergs, och JA, det blev en hemmaseger 😀💪
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har hejat fram en Mello vinnare. En högst värdig sådan dessutom 👏
 
 
 
 
 
 
 
Och vi har bowlat lite 😍
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss o Kram från mig till dig 💜
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är tufft ibland men vad du gör så ge inte upp skolan. Det är dags att du tänker på dig emellanåt o det här behöver du även om det med allt plugg o hemarbete ibland känns övermäktigt så håll ut.

Svar: Tack, jag ska försöka med det :-)
Anna Silfver

2018-03-20 @ 23:44:04
Postat av: Anonym

Hade nog tänkt annorlunda Barnen växer upp och då finns mer tid :) Vill vara och finnas för mina hela tiden, barnåren försvinner så fort! Tur vi alla är och får vara olika. Lycka till :)

Svar: Du har uppenbarligen inte läst ett skit av min blogg!Kan säga med handen på hjärtat att jag tillhör den kategorin som har tillbringat och tillbringar mest tid med mina barn än vad många föräldrar i modern tid har gjort.Fortfarande spenderar jag betydligt mer tid med mina barn än de flesta heltidsarbetande sammanboende föräldrar gör. Så du kan kliva ner från dina höga hästar och prata för FAN inte med mig om hur viktigt TID är med barnen! Innan du skriver ett enda jävla ord till på min blogg så sätt dig ner och läs från början. Eller förresten, sluta läs överhuvudtaget och ägna den tiden åt din familj istället!
Anna Silfver

2018-03-23 @ 20:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0