bloglovin

Nya funderingar...

2010-11-21 | 21:51:56

Har haft ”tanter” över på besök idag…

Hade ett Perfect Home party på eftermiddagen och ett gäng härliga tjejer kom över för att shoppa loss, fika och babbla…tre av livets bästa ting för oss ”ladies” ;-)

De har verkligen hur mycket fint som helst i sin inredningskollektion och helst skulle jag vilja köpa massor, massor…

Men man måste ju inse sina begränsningar och lägga band på sig. Fast därför var det ju så bra att vara värdinna för partyt, då jag fick välja en pryl helt GRATIS och sen fick jag halva priset på några andra varor…Perfekt!


Så jag känner mig riktigt nöjd över dagens inköp :-)


En fin lykta som jag tänkte hänga i matrummetNågra fina hjärtan till jul
Så slog jag även till på en stående fotoram, ganska så stor faktiskt, med plats för fyra foton. Perfekt för mina fyra gossar. Tänkte att jag kan ha deras varsina dagis/skol foton i och byta ut år efter år...
Har tittat på den här ramen tidigare, men den har varit lite för dyr för mig, men nu var den nedsatt i pris, så jag slog till...*lucky me*

'

Medans ”tanterna” ( det är faktiskt barnen som har börjat kalla både mig och mina vänner för just tanter ) och jag fikade, shoppade och babblade, for Mannen iväg med Robin och Albin till simhallen för lite bad och lek.

Melwin och Vincent fick stanna hemma med mig.

Det var från början tänkt att även Melwin skulle följa med och bada, men så i natt fick han ont i ett öra, Typiskt!

Han har dock inte klagat sådär jättemycket över att det gör ont nu under dagen, men så har han ju också fått lite Ipren.

Får se hur natten blir och om han har ont även imorgon så blir det till att träffa farbror doktorn.

Ska i alla fall fara till Västerås imorgon förmiddag, då Melwin har tid bokad hos Logopeden.

Tänkte att kanske kan Melwins ”vanliga” doktor där på sjukan ta en titt på hans öra, och göra en snabb undersökning.

Melwin har ju tidigare en gång haft just öroninflammation på samma öra som han nu har ont i.

Han hade då varken feber eller klagade över någon smärta, så vi märkte ingenting av det förrän det började att rinna massa gegga ur örat.

Då for vi in till sjukan och de konstaterade att trumhinnan var helt spräckt. De förvånades över att Melwin inte hade reagerat alls och att han inte ens hade feber, han var ju så liten också, strax över ett år gammal.

Men så var det ju också i samband med att ”Klumpen” växte där inne i skallen då, fast det visste ju ingen vid det laget, så man vet ju inte riktigt vad som tryckte på vad och kanske var det lite allmänt stök i skallen då…???

Det är ingen som direkt han engagerat sig i att titta närmare på just det om Melwins plötsligt spräckta trumhinna, fast läkarna tyckte att det var aningen märkligt att han varken hade feber eller ont, och det ändå hade gått hål rätt igenom.

Synd att man inte fattade bättre då, att man inte hade anat oråd, stått på sig och krävt en förklaring.

Då kanske de hade bokat in och gjort en magnetröntgen, då hade tumören upptäckts ett helt år tidigare och allting hade mest troligt sett helt annorlunda ut nu. Då hade ”Klumpen” förmodligen inte hunnit växa sig så stor och man hade säkerligen kunnat operera bort ALLT av tumören och Melwins chanser att klara sig hade varit mycket, mycket större än de är idag, då han tvingas bekämpa en stor tumörrest som är helt inoperabel…

 Men hur skulle man kunna veta det, vi hade inte ens kunnat ana, och inte läkarna heller kanske…

De sa i alla fall att det hade hänt tidigare på små barn att trumhinnan brustit och det hade gått obemärkt förbi, alltså ingen feber eller smärta.

Så man satte in penicillin och så var det bra med det…

Fast såhär i efterhand, när vi känner till om ”Klumpens” existens, så tror jag faktiskt att det hade något samband med hans brustna trumhinna. Men det har jag inga belägg för, vad vet jag liskom, jag är ju ingen läkare…men tro och ha mina egna teorier, det får jag ju i alla fall, och jag tror att trycket i huvudet var lite för högt vid det tillfället, att tumören växte på något vis, så att det hela med den spräckta trumhinnan inträffade…Men som sagt, vad vet jag!

 


Fast det är just därför som jag är lite extra intresserad av att få det hela kollat av läkare, även om Melwin inte har superont och ingen feber att tala om.

Det kan ju vara ett likadant scenario igen…???!!!

Vi får helt enkelt se hur det går imorgon…Älskade lille Melwin, sommaren -08, då ingen av oss ännu visste vad som fanns i hans underbara huvud och som skulle komma att härja med hans liv...

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Alexandra - ♥

Vilken härlig blogg du har! :)

2010-11-22 @ 02:59:01
URL: http://alexaandrabrunander.blogg.se/
Postat av: Carin

Så många mysiga saker det fanns att köpa. Riktigt läckra ting.Kan undra om det företaget finns här nere i Skåne också.Och din "fyrklöver" så himla kära är dom! Hälsningar Carin i Kristianstad

2010-11-22 @ 11:49:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0