bloglovin

Julmarknad för hela slanten...

2010-11-20 | 11:11:10

Vaknar upp till en härlig vinterdag.

Snöflingor dalar så sakta ner och det är lite sådär lagom kall.

Vad passar då bättre än att fara på julmarknad…

Vi ska till Åvestbo julmarknad, som är här i trakterna. En perfekt julmarknad för barn.

Vi brukar gå dit varje år och det är riktig stämning vill jag lova…

Gossarna ser mest fram emot att köpa pepparkakshjärtan och att trätta Tomten.

Själv satsar jag på en god mugg med glögg och hoppas vi hittar en lämplig adventsgran att ställa på altanen…Granen, pricken över i liksom ;-)

 

Skrev ju och berättade lite om de ”änglar för barnen” som jag säljer.

Det blev ett stort intresse för de, vilket givetvis är jätteroligt, det gläder mig att ni är många som vill handla änglar.

Dock måste jag tyvärr meddela att jag inte riktigt har tid och det engagemang som krävs att skicka änglar till många av er runt om i landet.

Jag säljer mer än gärna här hemikring, tar med mig min ”änglalåda” till olika tillställningar osv, men jag kan tyvärr inte packa och posta till landets alla hörn.

Däremot så är det ju väldigt många fler än just jag som säljer dessa änglar till förmån för Barncancerföreningarna och Barncancerfonden.

Kolla in på Barncancerfondens hemsida för att kanske få lite tips om vart du kan köpa just din ängel, eller kom förbi mig en sväng här i Fagersta :-)Nu är det snart dags för en något tidig lunch, för sen ska det "julas" riktigt ordentligt!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Så härligt det hörs med snöflingor....här i Kristianstad är det disigt och lite småduggigt. Men våra julmarknader börjar också ta form.Kommer ihåg när min flicka var i dina pojkars ålder (hon är 22 nu)då var Tomten så viktig att träffa. Önskar er en fin dag//Carin Kristianstad

2010-11-20 @ 11:19:34
Postat av: Lilian

Hej Anna! Har börjat följa Din blogg på senare tid, vilken resa ni gör! Önskar o tror att lilleman skall klara av att "peka finger" åt den hemska sjukdommen.Har varit inne på BC-fonden, men inte kunnat hitta något om ängeln, var man skall kunna köpa den?? Önskar Er alla en trevlig dag o helg, styrkekramar i mängder

2010-11-20 @ 11:33:24
Postat av: Malin

Åh så mysigt det låter =) Här långt ner i söder är det bara grått och murrigt. Ha det så skoj på julmarknaden idag!

Kram Malin

2010-11-20 @ 11:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0