bloglovin

Här julas det för fullt...

2010-11-17 | 12:51:21

Japp, jag struntar i alla traditioner, i alla ”lagar” om när man egentligen ska börja pynta och sätta upp adventssakerna…Vi gör det NU!!!

Idag har jag börjat, och detta med pyntningen är ett projekt som för mig kommer att pågå faktiskt ända fram tills adventshelgen.

Om jag ens hinner klart till dess…
Det är ju inte ”så bara”, inte i min värld i alla fall.

Nej, min pyntning ska helst uppnå maximal perfektion, stakar och stjärnor och pynt ska placeras på rätt plats, med rätt matchning ;-)

Så är det ju som vanligt så att bara för att jag ska slå till och göra någonting mer på en dag, utöver de ”alldagliga” vardagssysslorna, så stannar ju liksom allt annat inte upp och väntar på att jag ska hinna klart.

Nej, det här med att göra adventsfint är ju en sak som ska klämmas in i det annars så fullspäckade dagsschemat, med hämtningar och lämningar, tvätt och matlagning, dammsugning och mathandling, och så en hel massa puss o gos med de bästa förstås…Precis som för de flesta av oss!Så ja, i år börjar jag tidigare med hela proceduren, men är lik förbannat jäkligt glad om jag hinner att ”få till” allt tills nästa helg, då det redan är första advent…:-)

I år ska jag tillåta mig att njuta av all jul som bara finna överallt omkring oss, i år bara ska det göras i tid…

Så nu ska jag återgå till mitt fuskande och sätta upp lite julgardiner och stjärnor…kanske kommer det en och annan bild på vad jag lyckas åstadkomma framöver ;-) 

 

Kommentarer
Postat av: CARIN

DU HAR EN SÅDAN HÄRLIG INSTÄLLNING!MAN "SMITTAS" AV DEJ.HELT RÄTT: GÖR VAD DU KÄNNER FÖR HÄR OCH NU!

HÄLSNINGR TILL ER ALLA FRÅN CARIN I KRISTIANSTAD

2010-11-17 @ 13:18:35
Postat av: Annelie

Klart du ska börja pynta! Det är ju så mysigt. Hittade din blogg idag då jag kikade runt lite efter likasinnade. Min lilla fisa har Wilms tumör och är nu inne i hela sjukkarusellen. Den upptäcktes i Augusti och allt har gått i rasande fart.

Jag hejar på våra små hjältar att dom snart ska bli friska.

2010-11-17 @ 18:15:05
Postat av: Anna

Åh vad härligt det låter Anna! Pynta på!! Äv jag älskar allt som har med julen att göra!!;)Till Anneli:

Alla mina varma tankar till er!!!! Jag hejar oxå på din och Annas små hjältar!!!!

Kram till er

Anna

2010-11-18 @ 20:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0