bloglovin

Har faktiskt sovit...:-)

2010-11-05 | 10:24:06

Farmor var nyss här och hämtade mina fyra små. De skulle ta en sväng till lekparken i det fina vädret och sen mumsa pannkakor…

Så för mig är det nu operation RÖJ som gäller…då jag ligger skapligt efter med allt hushållspyssel, när jag har haft alla fyra att ”underhålla” hela veckan.

Lite skönt att få en eftermiddag solo och kunna ta tag i saker här hemma, men först en liten snabbis bloggning såklart ;-)

 

Pojkarna är lite snoriga och hostiga, men idag kändes de inte varma längre. Eller ja, Robin har inte varit varm någon gång under veckan, men de andra tre har hostat, snorat och varit lite, lite varma.

Kanske är det jag som inbillar mig och ”känner efter” för ofta/mycket. Har inte tagit tempen på de, bara känt med handen i pannan.

Men när man är hostig och snorig så är det ju lätt att få lite feber också…

Så igår stannade vi mest inomhus och tog det lugnt, myste med kaninerna ( som är såååå söta ) och gjorde mest ingenting…Ganska skönt de med!

Men idag tyckte jag som sagt inte att pojkarna kändes just nå varma alls, så då fick de hänga med ut en sväng, och Farmors pannkakor blir ju rena lyxen för de :-)

 

Jag har faktiskt sovig riktigt bra i natt, kan bero på att jag tog ett par glas rött igår kväll…Det i sig är ju ganska så sövande.

Visste att jag skulle bli trött av det, och kände att nu bara måste jag få sova lite, sen är det ju rätt gott också ;-)

Så idag är humöret lite mer på topp!!! Det är fredag, Mannen slutar tidigare, det blir fredagsmys med mina hjärtan och sen är det en skön helg ihop…
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0