bloglovin

En kväll med brudarna...:-)

2010-11-20 | 02:08:52

Nyss hemkommen från en hellyckad tjejmiddag hos Nannie.

Tänk vad avslappnande och roligt det ändå är att få sitta ett gäng tjejer och bara babbla och babbla, det som vi helt klart gör bäst :-)

 

Ja, hur mycket jag än älskar mina älsklingar här hemma så är det verkligen energigivande och stärkande mentalt att få komma iväg ibland och bara umgås med tjejerna.

Snacka skit och inte prata så mycket om cancern…Fastän jag bär den med mig varje dag, varje minut, varje sekund…

Ja, hur mycket jag än önskar att jag kunde släppa Melwins öde, mitt öde, vårt öde, hur man än väljer att kalla det, så kan jag bara inte.

Har önskat så många gånger och önskade så även idag att jag kunde släppa allt, glömma allt vad cancer heter, lägga oro och rädsla bakom mig… Men det går bara inte!

Jag har haft en super rolig kväll tjejer, ni får inte tro annat…Men tankarna och oron över min älskade Melwins framtid kan jag aldrig fly ifrån…!!!

 

Men med god mat, härligt sällskap och skratt så att mungiporna värker, blev det en hel lyckad kväll och DET kan jag leva på länge <3

 





Jag och kvällens värdinna, min bästa Nannie...




Party pinglorna de´luxe..







TACK FÖR EN SUPER SKOJSIG KVÄLL TJEJER!!!
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Så glad att läsa du hade det så trevligt med dina väninnor igår kväll. Fina bilder på er, verkar vara ett mysigt gäng.

Lider med dig Anna. Vet själv av egen erfarenhet hur tankar och ständig oro förföljer och gör det omöjligt för en att koppla av/släppa det. Fruktansvärt tärande. Håller tummarna varje dag för er älskade Melwin.

Styrkekramar Malin

2010-11-20 @ 11:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0