bloglovin

Påskhelgen som gick...

2010-04-05 | 21:55:19

Det blev ju som väntat en riktigt bra påskhelg…!

Visst, en hel del av de vänner vi tänkt träffa, slog till och blev sjuka, så att vi fick skjuta på träffen, men förutom såna missöden har det varit en bra helg :-)Såklart, eftersom alla barnen har varit i tipp topp form och även jag och T har mått hyfsat bra faktiskt.

Ja, det är inte alltid så självklart om ni nu trodde det, utan det kan svika väldigt…

Vissa dagar skrattar vi oss igenom medan andra dagar kan vi gråta och skrika om vartannat, tills vi helt enkelt inte orkar mer och blir mer eller mindre apatiska istället.

Kanske är det så för er alla, kanske inte…Men så är det i alla fall för oss, humöret sviktar lika snabbt som vädret växlar så här års.

 

Men hur som helst så har vi känt oss ganska så uppåt under påsken, mycket tack vare Melwins glada och riktigt strålande humör.

Det smittar av sig och gör även den dystraste dagen, så ljus och lätt…

Men så är det väl med ens kära, vad vore livet helt enkelt utan de...?!


Älskar Er mina underbara Prinsar, vilken tur att just Ni finns!

 

Igår var pappsen med gossarna tre på bio.

Jag stannande hemma med lille Vincent och gjorde STOR nytta.

Vi plockade fram alla sandaler och sommarskor. Kan ju låta helt vrickat, med tanke på att det snöade en aning idag, men vi ska ju faktiskt till värmen om inte mindre än två veckor…:-)

Tvättade och plockade ner det sista av vinterkollektionen i lådor. Så nu hoppas jag verkligen på lite varmare väder framöver och inga stora bakslag, för då får våra gossar frysa…

Det är en himla härlig känsla att få ”begrava vintern”. Speciellt nu när vi verkligen har haft en riktig sådan och fått anledning att använda alla våra varmaste kläder till max.

Då känner man att våren är nära och att det finna hopp om sol och värme en dag…

 

Pojkarna och Tony var i alla fall till Västerås och tittade på ”Draktränaren” vilket tydligen var en succé.

Nu tjatas det en hel del om att både spelet till filmen och DVD:n MÅSTE inhandlas inom kort…Varför kan barn aldrig vara riktigt nöjda nån gång…???

 

Efter min och Vincents lilla inventering av diverse vår/sommar skor igår upptäckte jag att kollektionen behövde fyllas på och förnyas en aning.

Robin hade växt, och så även Albin, och tro det eller ej, det hade även Melwin och Vincent ;-)

Så idag blev det en tur till storstan för att komplettera och se till att alla gossarna hade sitt ”på det torra”.

Det är lätt att tro och ta för givet att man med fyra gossar i olika åldrar i huset, har det lätt för sig, genom att de kan ärva allt av varandra.

Men då måste jag ta tillfället i akt och förklara att så absolut INTE är fallet med våra gossar.

Det hade ju varit kanon, men icke…Låt mig förklara.

Robin är rädd om sina skor/kläder så det hade ju gått utmärkt för Albin att ärva av honom om det nu inte var så att Albin har växt mer än sin storebror Robin och nu är exakt lika stor som sin storebror, som för övrigt är 17 månader äldre.

Så ärva är det inte direkt tal om, utan numera ”byt lånas” de i den mån de kan komma överens.

Tyvärr är vår Albin inte särskilt rädd om sina kläder, utan sliter utan tvekan ut sina kläder och skor, lätt, på en säsong ( årstid ). Låt oss säga att han leker sig igenom sina kläder/skor…;-)

Lilleplutt Melwin har tyvärr stått still en del under sitt tuffa behandlings år. Dock har han växt ett litet uns, men absolut inte tillräckligt för att kunna ärva nåt av Albin eller Robin. Han hamnar nånstans däremellan på en storlek som tydligen varken Robin eller Albin tidigare lyckats pricka in.

Minstingen Vincent är på go väg att komma ikapp storebror Melwin, tro mig, det kommer han att göra en dag, men än så länge kan faktiskt han ärva Melwins skor/kläder.

 

Så det blev att handla lite nya vår skor till Robin, Albin och Melwin samt ett par sandaler till Robin och Melwin att ha redan nu på Gran Canaria.

Lille Vincent blev utan, men lika glad för det var han…

Jag och Tony gick inte helt utan lott vi heller, utan kom hem med några vår och sommar skor vi också.

Härligt att för en gångs skull vara lite förberedda om det nu skulle slå till och bli lite varmt. Vem vet, snart kanske våren dyker upp…? Eller rättare sagt, hoppas verkligen att våren snart kommer!!!

 

 

 Filmen med stort F...

 

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!

Jag har hittat in på din och Melwins fina blogg efter att ha sett Melwin i Sjukhuset-serien på TV3. Jag håller alla tummar och hoppas att allt kommer att gå bra för Melwin i framtiden och kommer att fortsätta följa er resa här. Hälsningar Ida i Halmstad

2010-04-06 @ 17:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0