bloglovin

Frisörbesök...

2010-04-13 | 11:03:38

Igår var det frisör besök för grabbarna fyra.

Något som de gillar allesammans, UTOM lille Vincent.

Han gillar absolut inte att frisören tar i hans små strån och för hans del blir det därför fortfarande endast ett snabbt klipp av luggen.

Han illtjuter och det får räcka en så länge…han är ju trots allt rätt söt i sina små lockar, eller kanske rättare sagt, burriga och spretiga kalufs ;-)

 

 

Själv fick jag genom ett besök hos distriktssköterskan, mina ögondroppar utskrivna och det känns redan mycket bättre…:-)Nu på förmiddagen har jag beställt lite grejer från ”Airshoppen”…!!!

Lite solkrämer och lakrits, som annars är rätt besvärligt att få tag på ( iaf det som vår familj gillar bäst ) på plats…Hi Hi, nu känns det som om vi snart är på väg :-)

 

Här kommer ”före och efter” bilder på världens snyggaste killar…

 


 


Albin under förvandling...Helnöjd Albin efter att ha fått sin "Ragnar frilla"...Albin är ett stort fan av Ragnar i Lilla Jönssonligan :-)


Frisören i full gång med att "snygga till" vår Melwin...Melwin, så tålmodig och duktig där uppe i stolen, förväntansfull...Härligt nöjd över att ha fått välja blå färg i håret...Har fått order att införskaffa mer sån blå spray under dagen...;-)


Så snyggt stylad Robin......dock var det inte riktigt lika lätt att få till det själva här hemma i morse, men med lite träning så...;-)


FÖRE; liten Vincent med alldeles för lång lugg...EFTER; så söt liten Vincent, som faktiskt kan se världen igen...;-)

Kommentarer
Postat av: Maria Sandberg

Vilka snyggingar! Måste tillägga, som tvåbarnsmamma tycker jag det är beundransvärt att ta med fyra busungar till frisören! :)

2010-04-13 @ 14:45:32
URL: http://maria-sandberg@blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0