bloglovin

Dags för Melwins kalas...

2010-04-17 | 10:04:03

Idag är det dags för dagen med stort K…Kalasdagen!

Melwins 4 års kalas…Som han har väntat och pratat, väntat och pratat om denna dag.

I mycket god tid skickade vi ut inbjudningskorten, valde tema till kalaset…Det blev spindelkalas och Melwin har bestämt att han ska ha på sig sin Spindelman dräkt. Om det blir den svarta eller den röda återstår fortfarande att bestämma…

Vi ska som vanlig hålla till i en gympasal, allt för att det ska ges möjlighet till max röj :-)

Fika, saft och tårta och en massa ballonger har införskaffats och det känns som jag har lyckats att förbereda väl inför dagens partaj…


 

Någon sång eller paket har det ju inte blivit från vår sida idag, då Melwin faktiskt inte fyller förrän den 28 april…

Men då vi fortfarande hoppas på att få komma iväg till Gran Canaria på onsdag, så kör vi kalaset som planerat idag.
Tyvärr är jag dock inte alls särskilt optimistisk vad det gäller vår resa, utan börjar mer och mer ställa in mig på att vi faktiskt kommer att få stanna hemma.

Frågan är bara NÄR vi i så fall kan komma iväg.

Det är ju så himla fullbokat framöver med Ving till soligare platser och maj, juni är för vår del ganska så uteslutna att kunna komma iväg också för den delen.


 

10 maj är det ju dags för Melwins magnetröntgen, veckorna därpå undersökningar hos neuro psykolog, ögonläkare, öronläkare och tandspecialist.

Så maj månad är uteslutet att komma iväg, likaså juni, då vi ska ha mötet med Melwins läkare angående ”Klumpens” vara eller inte vara…det blir skolavslutning som barnen inte vill missa, midsommar med vänner i Ockelbo och sen är även juni månad över.

Då återstår juli månad, men vad jag kan se när jag tittar lite på resor, så är det helt knök fullt, så då lär vi ju inte komma iväg…

Under augusti/september är det inskolning för Melwin på förskolan, Albin börjar första klass och Robin hoppar upp i tvåan, så då passar det sig inte med semester.

Vad återstår då…??? Jo, oktober månad…Känns rätt okej och är helt acceptabelt för en vuxen att förstå och planera om till, MEN för BARNEN är det ju en hel EVIGHET till oktober!!!

Så det känns allt annat än lockande att tala om att tyvärr kan vi inte komma iväg till Gran Canaria nu i veckan, utan vi får snällt vänta tills i höst…Snälla vindar, börja blåsa åt ”rätt håll” eller snälla vulkan, sluta släppa ut aska…!!!

 

Nej, nu ska jag släppa alla tankar om resa eller inte resa och satsa allt krut på att fixa ett hejdundrande 4 års kalas för världens bästa Melwin!

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0