bloglovin

Sommar och sol...

2018-05-13 | 23:41:00

 

 

 

Sommaren kom, och vi med den…eller hur det nu va, men jäklar vad skönt med sol och värme. Sommar på riktigt. Som vanligt är det bäst att passa på, för den varar väl inte så länge 😊

Väderleksrapporter har jag slutat att titta på. De stämmer ju i alla fall inte, så jag har inte den blekaste aning om hur det ser ut vädermässigt framöver.

Men jag hoppas, hoppas och åter hoppas att det blir många dagar som idag, för så himla härligt det är. Lätt att leva liksom 😉

 

 

 
 

 

Vi har badat. Även jag har badat, och för er som inte tror på det så har jag bildbevis. Fiske ligger grabbarna, och nu även sessan, varmt om hjärtat, så det har vi också ägnat oss åt.

Solen värmde gott, och visst fick vi lite färg allesammans.

 

 

Känner att jag verkligen behöver det här. Lite lata dagar. Med mina barn. Sol, vatten och att ”bara vara”

Det har varit och är fortfarande en hektisk tid.

Tyckte det räckte med att behöva lämna ifrån mig våra kära katter, toksanera hemmet och har nog inte riktigt återhämtat mig från all oro och ovisshet kring lilleman och Melwins läkare har jag inte fått raka besked ifrån än.

Men varför få hämta andan i lugn och ro, nej inte då, i måndags slog ”Bettan” till att braka ihop, och det rejält.

”Gamla Bettan” kan tyvärr inte återupplivas och hur mycket jag än älskade min rostiga lilla buss, så fick jag lov att inse att hennes tid var förbi.

Det var sådär skapligt roligt att bli ståendes på Ica parkeringen och inse att Bettan va stendöd. Naturligtvis hade jag storhandlat och naturligtvis var det typ 30 grader i bilen.

Arg som ett bi tog jag alla matkassar och bestämde mig för att jag skulle f-n inte låta mat för över tusen spänn gå åt helvete, så hem skulle jag.

Jag bor inte långa biten från Ica, men jäklar, det kändes i armarna ska jag erkänna…

 

Nu har ”Karsten” kommit till familjen.

Jag har svårt att klicka direkt (precis som med levande män 😉) och det tar lite tid, men jag ska erkänna att det finns hopp för att även ”Karsten” ska komma mig nära 😊

 

 

 

 

"Karsten" som då har ett säte mindre än vår "Bettan". Men han rymmer hela min familj, och som en god vän sa "ett bra test, för är en man tillräckligt intresserad så kommer han efter, eller tar tåget ;-)"

 

 

Nej det är aldrig lugnt och som en av mina söner sa ”mamma, varför händer det alltid så mycket i vår familj, varför kan vi inte vara som normala familjer???”

Det där med att det alltid händer saker i vår familj, det kan jag ta. Så är det, och har alltid varit. Det ÄR aldrig lugnt!

Men att vara som normala familjer…det smärtade lite, och jag har funderat på den direkta innebörden av kommentaren.

Är det att jag lever ensam med mina barn???

Kanske, men jag tror de tycker det är bra att jag är kräsen. Att jag inte vill dra in någon i vår familj förrän det känns 100% riktigt.

De vet ju, och det har vi pratat om, att jag under dessa två år som ensamstående har dejtat, självklart har jag det och det är ju ingen raketforskning.

Vissa av de vill att jag ska dejta mer, andra av de vill att jag typ ska hålla mig hemma jämt, helst inte prata med någon utomstående man, så jag vet, det är lite spridda skurar.

Men i det stora hela tycker de att det känns ok att vi är vi och vill det komma in någon får han allt visa att han kan fixa ”hela paketet” 😉 Ha ha ha, så rätt de har!

 

Hur som helst, så vad kom jag fram till då…

Ja kanske att det alltid är så mycket ståhej kring oss. Det är sjuka barn här och sjuka barn där. En mamma som helt plötsligt ska byta bana och börjar studera. Separation efter separation och ja snacket går…

Kanske är det just det, att vår familj inte riktigt ser ut ”som andra” familjer. En mamma och en massa barn.

Usch, det är nog så ändå, att om de hade fått välja hade mamman sett till att vi var två…

 

Imorgon ska jag på inskolning med min lilla sessa. Heeeeeelt galet, men hon börjar förskoleklassen, på skolan, till hösten!!!

Min lilla, lilla tös 💖

 

 

 
Nu ska jag vila upp mig, för imorgon är det en ny härlig praktik dag. Jag älskar verkligen att jag hittat rätt yrke i mitt liv och kommer det kännas såhär att gå till jobbet varje dag, så skiter jag nog i det där med pension 😁

 

 

 
 
 

 

Go´natt på er!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så jobbigt att vänta..varför tar det sån tid att få svar Ang din söta Melwin.jag skulle bli tokig...men det hjälper ju inte..varm kram

2018-05-16 @ 14:06:44
Postat av: Moa

Verkligen perfekt tillfälle för bilen att lägga av 😳 Och ni behöver ju en lite större än den vanliga fem-sätesbilen men skönt att du hittat en ny!

2018-06-02 @ 10:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0