bloglovin

Årets första inlägg...

2018-01-02 | 11:19:49

Nytt år, nya möjligheter…

Ja man måste dundra in i det nya året med en positiv inställning om att detta kommer bli ett kanonbra år 😊

 

Avslutningen på 2017 kunde knappast ha varit bättre i alla fall. Givetvis hade det toppat totalt om jag hade haft alla mina juveler att skåla in det nya året tillsammans med. Men nu var det inte så detta nyår…

 

Dagen inleddes med mysfrukost tillsammans med prins minst.

Han som fortfarande vaknar först av alla, men tack och lov inte alltför tidigt ändå.

Kaffe i min julklappsmugg från Carolina Gynning, som för övrigt blivit mitt nya samlarobjekt. Älskar hennes verk och hoppas kunna få hem fler av hennes vackra skapelser under det nya året 😉

 

 

 

 

Hockeykillen kunde såklart inte hålla sig från ishallen ens på nyårsafton. En sväng där innan vi alla började tillfixning och tillpiffning för att med bästa looken fira ut det gamla och in det nya.

 

 

 
 
 
Min fina lilla nyårs tös <3
 
 
 
 
 
 
"Lilla familjen" redo för nyårsfirande
 
 
 
 

Hade lovat Albin en liten skaldjurssupé. Både han och jag älskar skaldjur, men är ensamma i familjen om det. Så då var det väl ett ypperligt tillfälle att sörpla och mumsa lite tillsammans när vi nu hade ett nyår med ”lilla” familjen.

 

 

 
 
 
En skaldjurssupé i all enkelhet, tillräcklig för två skaldjursfantaster ;-)
 

 

När vi sörplat och pillar färdigt packade vi ihop och drog ner till Kärrgruvan för firande tillsammans med de bästa av vänner och deras underbara barn.

Där fanns allt gott plock man kan tänka sig och även lite gott i glasen 😉

Mycket babbel, många skratt, men även en och annan tår. Det blir ju oftast en salig blandning av känslor när man tillsammans går igenom och analyserar det gånga året.

Vi har alla separationer i bagaget, och då kan ni lätt förstå att det finns att ventilera 😉

 

 

 
 
 
Nöjd lill-prins 
 
 
 
 
 
 
Bästa trion ;-)
 

 

Vid tolvslaget föll de största av blöta snöflingor, men det hindrade inte att tillsammans gå ut och skåla in 2018 under en fyrverkerisprakande himmel. Dock hade vi inte köpt en endast själva. Fint att titta på, javisst, men kanske inte riktigt värt att bränna iväg så mycket ”slantar” rakt upp i tomma intet, om ni frågar mig…

 

 

 

 

 

SKÅL...och välkommen 2018!!!

 

 

 

 

 

Blöta och aningen kalla insåg vi att ni var 2018 ordentligt invigt och det var okey att ta sig in i värmen igen. Vet inte riktigt vart vi alla fick energin ifrån, men både barn och vuxna hade krafter kvar att babbla, umgås och leka in på sena timmen.

Men unnade oss också en liten sovmorgon såklart 😉

 

Frukost tillsammans innan kramkalas och hem till verkligheten igen. Stackars katterna hade ”överlevt” smällarna, men det syntes tydliga spår från att de legat under täcket. De hade ju i alla fall varandra, men det är ännu en anledning till att jag inte är någon större förespråkare av fyrverkerier, hur fint det än må vara. Många djur blir skrämda (även om mina missar inte tar det alltför allvarligt) och det tycker jag inte det är värt att utsätta det för.

 

Har mest vandrat omkring i mysiskläder denna början på det nya. Plockat bort lite jul här och där, men det tar ju sin tid. Självklart, tar det mer än en månad att ställa iordning julen, så kan man ju knappast räkna med att den ska kunna tas bort på bara en dag eller två 😉

 

 

 
 
 
"Carl-Axel" har fått lämna oss ;-)
 
 
 

Milton hade kompis över igår och idag kommer en av Filippas bästa vänner över för lite lek.

Skönt att bara kunna skrota runt och roa barnen med lite kompisar. De vill ju gärna visa alla sina klappar 😊

 

Så jag fortsätter väl att skrota runt i min pyjamas ett tag till…😉

 

Hoppas ni alla haft en fantastisk start på 2018 och stor nyårskram på er!

 

 

 

 

Nyår -2018

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0