bloglovin

Kämpa...

2017-02-07 | 01:21:00

 

Hej hej, ett tag sen sist och sena timmen är det, men jag kan i alla fall inte sova…

Att skriva att jag mått/mår som en prinsessa vore väl att ta i, så det låter jag bli ;-) Man ska väl vara ärlig då…

Det är turbulent, på de flesta plan och jag hoppas numera i stort sett var enda kväll att, NU, NU har du nått botten Anna, NU måste det vända och livet kommer att le mot dig igen…och jag hoppas fortfarande.

 

De två äldsta sönerna,  fulla med hormoner och tonårstiden har bara börjat, och vad vet jag om den…tydligen inte ett skit, för det mesta som kommer ur min mun är uppenbarligen fel, och om jag inte vetat tidigare att jag är en ganska så pinsam individ, så vet jag det nu, tro mig!

De två minsta kidsen har prickat in trots och konstant envishet samtidigt, och går dessutom igenom mamma och pappas separation…en mindre lyckad kombination.

Mellanbarnen har ”sitt” att kämpa med. De ena konstant synad under lupp, och den andra bara flyter med, och har så fått gjort sedan födseln, sådär lite i skymundan av sin svårt sjuka storebror…Kommer det någonsin att förändras, och hur mår han egentligen mitt upp i allt?!?!

 

Frågorna många, svaren lyser med sin frånvaro och jag har haft betydligt bättre stunder i mitt liv!

Känner mig som den mest inkompetenta mamman i världen...

 

 

Lögner, skitsnack och ett stort jävla svek…och ja, jag känner mig lika liten som den minsta myran i stacken.

Men när man har gråtit, gråtit och åter gråtit…är det precis som att tårarna faktiskt tar slut, som om kroppen inte orkar vara ledsen längre, så jag SKA vidare, jag SKA må bra, och vet ni vad…”the bitch is back” ;-)

 

Har världens finaste ungar ( som har högsta prio i mitt liv och NU ska jag ge de den trygghet de förtjänar, bort med all oro och galna karlar, BORT )

Har vänner omkring mig som jag tydligt vet vilka som är vilka…så leendet består, men innerst inne vet jag precis vilka som vid min sida står!

 

Man måste nog ner till botten för att en dag kunna nå toppen…och ja, jag är på god väg!

 

Visst suger det, det är inget att himla med. Åter en separation, åter igen ”dela” på mina barn.

Ja, det SUGER…inte ur mitt ego perspektiv, för visst vill jag ha mina barn hos mig JÄMT, även om jag ÄR och FÖRBLIR mamma till 100% oavsett vart de befinner sig, utan det SUGER att jag måste skicka ut ett par till av mina barn i ”två hem livet” och ”dela lika perspektivet”, ”skydda föräldrarna tänket”  och ”vart ska jag sova i natt principen”

För kom igen, ni som säger er tycka att detta är ett myyyycket bättre alternativ än om föräldrarna konstant bråkar.

Javisst, konstant bråk är aldrig bra, men jag kommer aldrig skriva under på att det är så jäkla mycket bättre för barnen att behöva ha två hem, två sängar, två av ”fucking allting” och knappt veta vart de vaknar upp nånstans…Nääää, kämpa er igenom kriser, ta för f-n ansvar och se till att fixa det bästa för era barn.

Jag vet att jag misslyckats, jag vet att jag har gjort hundratals fel, ( om inte mer ) men gud vad jag önskar att jag inte behövt gå igenom ännu en separation…mestadels för mina barns skull, men även för mig.

Men det är som det är och jag börjar så smått inse att även jag måste se, öppna ögonen och förstå när loppet är kört, när allt är förlorat och när skadan är så stor att den inte går att reparera.

Och jag förstår, det har gått in, men det är tungt, så in i helvete tungt…

 

 

 

 

 Försök att tänka på Dig själv också och ta hand om dig, säger "den bättre vetande" 

Så jag försöker ;-)

 

 

 
 
Frissa besök för liten sessa och stor Albin 
 
 
 
 

 

 Sååååå schnygga sååååå <3

 

 

 
 
 
Hockey hockey hockey...och han plockar poäng, en jäkla massa poäng :-)
 
 
 
 
 
 
 
Och så har Mello börjat, och vi bara älskar det och vi bara umgås och...va f-n har jag att klaga på???? NI SER JU VILKEN FANTASTISK, UNDERBAR FAMILJ JAG HAR!!! My everything <3<3<3<3<3<3
 
 
 
Puss o Kram och...jag återkommer :-)
 
Kommentarer
Postat av: Maria

Jag vilk bara skicka en stor bamsekram till dig Anna! ❤

2017-02-09 @ 10:46:25
Postat av: Maria

Jag vilk bara skicka en stor bamsekram till dig Anna! ❤

2017-02-09 @ 10:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0