bloglovin

En toppen helg!!!

2016-09-12 | 14:16:00

 

Vi har varit iväg, och kommit tillbaka, och haft det helt fantastiskt!!!

Solen lyste på oss, det var varmt och skönt och humöret på topp hos såväl liten som stor :-)

Ganska mycket folk i parken, men det rullade på bra och under lördagen hade vi förmånen att få VIP band och faktiskt slippa stå i kö, snacka om lyx!

Så istället för 40 minuters köande till Europas snabbaste trä berg- och dalbana Wildfire, fick vi vänta i ynka 5 minuter på att kliva på…

Då fanns det inga ursäkter för mamman och det gick liksom inte att banga, och ska jag vara helt ärlig så var jag faktiskt rätt nyfiken på att testa, den verkade ju skapligt frän…

Sagt och gjort, jag och Albin åkte…

Och skoja inte, den var helt galet bra, helt ”awesome”, jäklar va de gick undan!!!

Ångrar inte att jag åkte och gör gärna om det vid nästa besök :-)

 

Tror min lilla dotter brås på mor sin, för hon bara älskar att åka karuseller, berg- och dalbanor ( kanske inte Wildfire då ;-) ) och allt hon bara får åka.

Inte ett dugg skraj utan skrattar sig igenom varje åktur med riktigt hjärtliga skratt som värmer mammahjärtat enormt. Så lycklig liten tjej som glatt utbrister ”åh mamma vad det kittlar i magen” och direkt vi stannat ”en gång till mamma!!!”  Helt underbart att se den lyckan!

 

Även lilleman Milton åker glatt med, men är kanske aningen mer reserverad och vissa av djuren kunde vara riktigt läskiga, men han blev modigare och modigare och dag två vågade han faktiskt peta lite på stingrockan och stå kvar och titta när de stora hajarna blev matade ;-)

Bamse och han däremot blev bästa vänner direkt, inte blev han blyg över att träffa världens starkaste björn heller ( och snällaste ;-) )

 

En härlig kväll/natt på hotell hade vi där det bjöds på grillbuffé och goda pannkakor, och när minisarna somnat sött fick jag och Albin tid att hänga själv och prata igenom livet på tu man hand, tillfällen som inte ges alltför ofta och är helt klart kvalitetstid för oss båda…

 

Men givetvis ska det alltid uppstå någon liten incident när vi är iväg, och så även denna gång!

Albins i-Phone blev stulen…

Vilket givetvis är anmält, allt är spärrat, och det går att lösa genom försäkringen, men skapligt trist ändå.

Det är ju lite fix o trix och tar en hel del tid innan han har en telefon igen, men men, sånt är tydligen livet, en del sött, blandat med en del salt…och sen en massa surt ;-)

 

Men förutom den lilla incidenten, som faktiskt hamnar under kategorin i-lands problem, hade vi en underbar helg vid Kolmården!!!

 

 

Härligt att träffa alla ”gamla” vänner igen, var ju tre år sen sist som vi träffade de flesta av de vi har kontakt med från ”cancersvängen”, och det är ett alltid lika kärt återseende, verkligen!

Hoppas Ni förstår hur många kämpar det finns där ute!!!

 

 

 
 
 
 
 
Redo för en tvådagars, och solen hade vi med oss
 
 
 
 
 
 
 
Ses helst på avstånd tyckte liten Milton, men vågade sig ändå på att klappa lite på slutet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här glad va hon över att hitta Bamses nappkista i hans lilla hus, men att lämna sina egna nappar var det tydligen inte tal om, "det gör jag när jag är lika gammal som Vincent, sa Filippa" Hm hm hm, Vincent är 8 år!!!
 
 
 
 
 
 
 
Varmt väder innebär givetvis glass i stora lass :-)
 
 
 
 
 
 
 
I DID IT !!!!!!!!!!
"Wildfire"
 
 
 
 
 
 
 
Att besöka getterna var en av höjdpunkterna, så vi kanske skulle ta och hälsa på lite bönder här i krokarna, ska väl inte behöva fara ända till Kolmården för att klappa en get tycker man ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blivande fåraherde???
 
 
 
 
 
 
 
Vi blev snabbt bästa vänner med silkesaporna. Trodde först att de faktiskt tyckte om just oss lite extra, eftersom de alla ville vara i Milton och Filippas vagn, "de vill nog följa med oss hem"...Men förstod sedan att det var ju de urtappade "Ahlgrens bilarna" som låg i botten på vaggnen som de små rackarna var ute efter. Stod klart och tydligt att man INTE fick mata aporna, så vi blev aningen nojiga när de glatt skuttade omkring med små rosa bilar i munnen ;-) Hoppas verkligen en liten apmage fixar gotte!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En Bamse teater...
 
 
 
 
 
 
 
...och barnen var snabbt bästisar med Bamse, Skalman och Lille Skutt
 
 
 
 
 
 
 
 
Delfinshowen, lika magisk som alltid, vilka fantastiska djur!!!
 
Linda Bengtzing hälsade välkomna till en specialshow bara för oss från Barncancerfonden och inledde med några låtar med delfinerna glatt simmandes och hoppandes i bakgrunden
 
 
 
 
 
 
Förväntansfull Filippa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så linbanan förstås...
Totalt ofokuserade och superspralliga små minisar på lördagen, som knappt kunde sitta stilla och vi såg dåligt med djur, för det var ju tokhett och de var väl aningen lata ;-)
Men på söndagen gick det bättre, för då var det mer fart på djuren och tur var väl det, för...plötsligt händer det!!! Tekniskt fel och där satt vi, och kunde inget annat göra än att snällt vänta på att teknikerna utförde ett gott arbete. Givetvis blev liten sessa kissnödig där uppe i luften, så tur att lillebror fortfarande använder blöja som man kunde låna av, nöden har ingen lag ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sittandes snällt och väntar på att få åka vidare, glada barn trots att vi stod still ovanför de mindre fartfyllda Vicenterna ;-)
 
 
 
 
 
 
Min fina Albin
 
 
 
 
 
 
Filippa avslutar med ett "duckface" i varghänget ;-)
 
 
 
 
 
 
 
Lilleman Milton, söt som få, men tillhör de vildaste av de vildaste!
 
 
Inte det lättaste att få med sig kidsen hem igår. Filippa kunde då rakt inte förstå varför vi inte kunde stanna "bara en natt till"
Så sent hem och behöver jag säga ( skriva ) att vi somnade ovaggade ;-)
Men vilken energiboost, det behövde vi!
 
 
 
Klart jag helst av allt hade velat haft med mig alla mina kids, men pojkarna tre hade planer på annat håll, så då är det som det är...
Men IDAG KOMMER DE HIT!!! "Mamma vecka" BÄSTA veckan ever :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på Er!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka fina kort och som alltid trevligt skrivet!
Hoppas vi får möjlighet att krama om varandra snart igen !!

2016-09-12 @ 20:22:46
Postat av: Anonym

Emma....

2016-09-12 @ 20:23:57
Postat av: Emma

....

2016-09-12 @ 20:24:41
Postat av: Anonym

Härlig helg ni haft! Vi besökte Kolmården i somras och visst är det ett toppenställe. Våra tjejer tyckte bättre om Bamses värld, speciellt farmors pannkakor! Roligt att höra av dig oftare nu, har undrat hur du haft det. Kämpa vidare! /Linda

2016-09-12 @ 21:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0