bloglovin

Nu är vi på gång...

2016-11-19 | 09:53:29

 

Har sovit som en stock, både jag och Albin ( som för övrigt fortfarande sover ;-) )

Har varit mycket för oss båda den här veckan och vi låg nog några timmar back med sömn både han och jag…

 

Som den entusiastiske hockey kille han nu är, så var han ju givetvis iväg på träning igår, även om det var fredagskväll ;-)

Men pizza och slutet på Idol tillsammans fick väl duga som fredagsmys då…

Nu får jag i alla fall rå om honom i ett helt dygn, innan det är dags för hockeymatch :-)

 

 

 
 
 
Ryktet spred sig att jag serverat våfflor till de små dagen innan, så det fick bli en favorit i repris ;-)
 
 
Skulle iväg med Melwin för lite fotografering av hans ärr ( försäkringsärende ) men innan dess tyckte Melwin att jag var lite i senaste laget med advent- och julpynt ( vilket jag också är för att vara jag ) så det plockades fram en Tomte till att börja med ;-)
 
 
 
 
 
 
Nu är vi på gång, men en hel del kvar...
 
 
 
 
 
 
...fast jag har ju redan världens finaste julbelysning i "min trädgård" :-)
 
 
Så for Melwin vidare till far sin, och "sviken" av hockeykillen så fick fredagskvällen bestå av att fylla i en bunt papper om hur vår Melwin uppfattas och mår ( på engelska ) som strålningsinstitutet i Schweiz årligen vill ta del av, men nu är det gjort ;-)
 
 
 
 
 
 
 
Skriva, skriva, skriva...
 
 
 

Vill passa på att förtydliga att jag absolut inte anser att jag ingen ”skuld” har till de konflikter/separationer/missförstånd som uppkommit under mitt liv.

Jag vet mycket väl att det aldrig är ens fel att två träter, och jag är fullt medveten om de misstag jag gjort i livet, mina fel och brister och att mitt Karma konto säkerligen behövs fyllas på.

Så tro absolut inget annat, och jag lovar att jag jobbar på det, massor, länge och väl…

Men jag kan inte göra saker ogjorda och jag kan inte heller ändra det som hänt o skett, men däremot kan jag lära av mina misstag och försöka att göra om, göra rätt!!!

 

I en liten stad går spekulationerna lätt vida o brett, men man ska akta sig för att döma någon innan man vet fakta, och vad som händer i var mans hus o hem, innanför fyra väggar, vet man oftast inte…

Alla har vi vårt bagage att bära på, men precis vad var och ens bagage innehåller vet nog med säkerhet endast bäraren…tror jag i alla fall ;-)

 

Min blogg, mitt tänkande, mina känslor…

 

 

 

 

Kram på Er!

 

 
Kommentarer
Postat av: Moa

Oavsett vad som hänt tidigare och omständigheterna kring Albins pappa (som inte någon annan än ni egentligen behöver veta) tror jag att du är en jättebra mamma till dina barn - oavsett om du är ensam eller i ett förhållande. Separationer är aldrig lätta - speciellt inte när man har barn - men jag tror absolut att man kommer igenom det. Även om det är en jobbig omställning för alla! Ni har redan gått igenom något betydligt tuffare med Melwins sjukdom och det kommer väl vara ett stort orosmoment under många år med tanke på att den är kvar där... ❤️ jag förstår att det är jättesvårt att vara ensam efter alla år men jag tror att både du och barnen kommer vänja er. Det som har hänt har hänt och du har sex jättefina barn, kram!

Svar: Tack snälla Moa, dina ord värmer verkligen <3
Anna Silfver

2016-11-23 @ 10:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0