bloglovin

Livspusslet...

2016-03-13 | 22:33:05

Tror våren börjar smyga sig fram...härliga sol!!!

 

 

 
 
 
Kanske ingen fiskelycka direkt, men väl en skön dag på sjön!
 
 

 

Det går alldeles för fort så jag hinner inte med att skriva och uppdatera så ofta som jag vill…

Dagarna fullkomligt svischar förbi och man är glad om man hinner med ens hälften av alla ”måsten” innan det är dags att krascha igen vid dagens slut ;-)

 

Ett välbehövligt Sportlov har vi haft och vi höll oss mestadels på hemmaplan.

Albin ”bodde” på Fagerliden och sög ut det mesta av hockeylivet innan isen stängdes av, för säsongen.

På tok för tidigt enligt mitt tycke. Det är ju inte slut på hockeyn än! Cuper återstår och vi får åka både hit och dit och flacka och fara, pyssla och knåpa för att hitta en is att träna lite på, då Fagersta kommun uppenbarligen anser att hockey tiden är förbi och har sumpat isen * USELT *

 

 

Melwin och Vincent var iväg med sina kompisar på lite bad och vi andra mys pysade mestadels runt här hemma :-)

Rätt skönt faktiskt och Sportlovs veckan avslutades ju med hockey cup i Skogsbo, så då var det fullt upp att pendla mellan matcherna, heja fram FAIK:en och få ihop det med Melwins tennis träning i Västerås och Filippas ridning i Fagersta…Ja vi skulle absolut behöva klona oss jag och Lasse ibland för att räcka till överallt ;-)

 

 

 
 
 
 
Hockey, hockey, hockey...det enda som gäller i Albin #6 liv :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
Tvådagars Cup i Skogsbo fick avsluta Sportlovet, där det blev en hedrande vinst för FAIK grabbarna, där de äen tog hem det hedersfullaste priset av de alla, Fair trade priset...bäst uppförande både på och utanför isen! 
 
 
 
 
 
 
 
Inte helt lätt att få ihop helgerna med både hästtjej och hockeykille...och båda ställerna är ju bara sååååå roliga att vara på :-)
 

 

 

Vill ju finnas för alla barnen och vara med de på alla aktiviteter och roligheter. Hinna med de 110% var och en, men det känns som stört omöjligt. Ständigt dåligt samvete över att inte hinna med en eller annan av de...

Men så är det väl i en storfamilj, en ständigt otillräcklig mamma, med en stor dos av dåligt samvete :-(

 

Och det lär ju inte bli mer tid nu när vi båda har heltidstjänster. Är riktigt nojig över hur vi kommer lyckas med att få ihop logistiken utan att stressa ihjäl oss och känna att vi inte räcker till någonstans.

Men det är ju så vardagen ser ut för de flesta, så också för oss nu, så det är väl "bara" att ta tag i det hela och få snurr på tillvaron.

En hel del grubblerier nattetid, för att försöka lösa livspusslet...inte helt lätt inte!

 

 

Kram på Er!

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0