bloglovin

IDAG FIRAR VI DUBBELT UPP!!!

2015-10-08 | 14:03:45

 

 

 

Vilken underbart bra dag idag!!!

Idag kan vi fira…i dubbel bemärkelse :-)

Älskade lille Milton fyller två år idag, och på samma fina dag ringer doktor Bosse och berättar att Melwins bilder såg bra ut och tumören visade sig vara helt oförändrad.

Vi andas ut och även om det nu hade varit hejdundrande fint om tumören from hell hade varit puts väck borta och inte synts till alls på några bilder, så är det ju helt jäkla underbart att den håller sig lugn och inte visar några tecken på aktivitet.

Så värt att fira!!!

Magnetröntgen gjords i tisdags, så det väldans snabbt den här gången att få svar på vad bilderna visade, det tackar vi för. Är ju annars en rätt så nervig period, där i väntan på svar…

Men Uppsala besök blir det i alla fall under nästa vecka, då Melwin ska undersökas av doktor Bosse. En neurologundersökning som det så fint heter och vi får chans att ställa frågor och prata lite mer kring Melwin och hans diagnos.

Fast så skönt att kunna åka dit i lugn och ro med ett positivt besked i bagaget och inte som ett nervknippe ;-)

Heja Melwin, sicken kämpe han är!!! Och hur duktig var han inte i tisdags då, när magnetröntgen gjordes.

Eftersom hans venport nu har plockats bort var det ju liksom nödvändigt att sticka i armvecket för att ta alla prover och sätta nål för att röntgen skulle kunna spruta in kontrastvätska.

Inte helt lätt att hitta ett lämpligt kärl och sköterskorna fick trixa lite, men Melwin satt tålmodigt stilla och lät sig lugnt stickas och ”krånglas med”.

Eftersom både huvud och rygg skulle röntgas tog det över en timme i kameran. Men Melwin låg helt stilla och lugnt den långa tiden, med huvudet ”fastlåst” tittandes på film.

Ni som själva gjort magnetröntgen vet vilket fasligt oväsen det är i en sån maskin. Det dunkar och slår och dånar jättehögt.

Så visst är det riktigt snyggt jobbat av en 9 åring att samarbeta så bra och inte röra en fena under hela röntgen sessionen. * japp, en MYCKET stolt mamma ;-) *

 

 

 

 

 

Så har vår lille mini skrutt Milton gått och blivit hela två år.

Helt galet och minns det som igår hur han ivrigt ”tittade ut” hemma på badrumsgolvet.

Ja, han var ju liksom lite otålig redan från början han, lille Sir Milton och att hinna in till förlossningen var det  inte tal om ;-)

Men allt gick ju bra och Lasse och jag fixade hans ankomst med bravur, kan man glatt tänka tillbaka på.

Vilken häftig upplevelse egentligen…Precis som varje förlossning, givetvis. Men det var ju rätt så coolt, om jag får säga det själv, att förlösa på egen hand, bara mamma, pappa, och barn liksom :-)

Något som jag i alla fall inte kommer att få uppleva igen…

Exakt två år sedan och visst ska han firas vår fina mini prins, med tårta, paket och ballonger…idag, imorgon, ja hela helgen faktiskt ;-)

 

 

 

 

 

GRATTIS PÅ 2 ÅRS DAGEN ÄLSKADE "LILLING"

 

*** LARS MILTON 2013-10-08 ***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0