bloglovin

Rapport från sjukstugan...

2015-03-26 | 21:54:16

Jodå, det går bra nu…eller inte ;-)

Sjukstugan kan man nog kalla detta hem, för tillfället…

Nyopererad Melwin var ju planerad att stanna hemma resten av veckan. Han behöver ta det lugnt så det inte uppstår någon onödig blödning i operationssåren, och sen har han haft ganska så ont i dag och går på smärtstillande tabletter.

Gubben min, går som om han vore 90 år gammal, med krökt rygg och liksom lite stelt på sniskan. Det är stramt och gör ont i såren :-(

Men det var väntat och bör avta under helgen, det håller vi tummarna för i alla fall.

 

Albin vaknade ”utan röst” och med grym öronvärk. Fick läkartid här på Familjeläkarmottagningen där det konstaterades öroninflammation.

Stackarn hade riktigt, riktigt ont i eftermiddags, men nu har medicinen kickat in och det börjar tack och lov reda upp sig…

 

Lasse fortfarande sjukskriven, haltar omkring här hemma medsitt ömmande knä och går på smärtlindring som man helst inte ska köra bil på, och själv slog jag till och vaknade med migrän.

En halvbra kombo tillsammans med ”sursvenne” Milton som mestadels tjuter och ”surberta” som så fort någonting inte riktigt går henne till mötes når de riktigt höga tonerna och mer än gärna tar till lipen ( tjutet ) för att nå sina mål ;-)

Ett resultat av den trötthet som blir när man envisas med att vakna, och gärna även väcka alla andra i sin närhet, direkt det ljusnar…suck, småbarnsträsket liksom ;-)

 

Ett tappert gäng här hemma nu och jag hoppas innerligt att en god natts sömn nu gör under för oss alla, för vi har faktiskt varken tid eller lust att vara sjuka just nu.

Ska kalasas både för Filippa och Vincent i helgen och sen var det ju det där med flytten…hm hm hm, kanske borde börja lite smått.

Tiden står ju knappast still och en liten rensning och nedplock i en och annan låda borde vara på sin plats ;-)

Men det blir väl som det brukar bli, med det mesta…en ”sista minuten” pack och flytt!

 

Har i alla fall hunnit få upp lite påskpynt…måste ju liksom börja fira lite smått, innan det är över, i den raska takt som allt verkar gå i ;-)

 

 

 

 

 

 

Nu ska allt det ”onda” sovas bort, så det så!

 

Kram på Er!

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Har läst din blogg och jag gråter o skrattar o gråter..så fantastiskt fina barn.. önskar er lycka o glädje och en massa kärlek! Kram o styrka till er.

2015-03-29 @ 22:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0