bloglovin

Ketchup vardagen...

2015-03-23 | 23:12:00

 
 
 
Våren som kom, men som försvann lika fort igen...Fagersta 21 mars
Vill ha våren tillbaka NU!!!
 

 

En blåsig men härlig måndag…Gossarna tre är tillbaka i stugan, familjen komplett och mammahjärtat helt <3

Efter en cup helg med hockey så inleddes veckan med sjukhusbesök för liten Filippa.

För ett år sedan fick vi veta att hon hade förkylnings – och ansträngningsastma, något som vi fick mediciner för direkt och som hon lärt sig inhalera så fort det behövs, så liten hon än må vara.

Hon är verkligen jätteduktig och förstår precis att det hjälper och kan nu till och med inhalera från en ”riktig” astmaspray, som man egentligen börjar använda först i skolåldern. Hon drar djupa andetag och klarar nu av den istället för att inhalera ur mask.

Vilket även är lättare att ha med när man åker på t ex gympan och andra aktiviteter där ansträngningsastman lätt kan göra sig påmind.

Men hon är frisk och piggelin just för stunden och läkaren upptäckte inga ”konstigheter” som tur var. Lite påfyllnad av mediciner, så klarar vi oss förhoppningsvis ett år igen tills nästa besök…

Mycket för Filippa nu, 3 års koll i fredags och astma koll idag…Men allt med betyget MVG och en superduktig liten tjej som samarbetar kanon :-)

 

 

 
 
Envis som få, men så söt ändå...Älskar min lilla tös <3 Fattar inte att hon redan ska fylla tre...på onsdag smäller de´ ;-)
 
 

 

Hockey då…

Jo det gick SUPERBRA!!! De kanonduktiga FAIK grabbarna tog hem hela cupen och stod igår eftermiddag som segrare i Seagate Cup efter en kanonbra cup :-)

Så vi fick en ganska så trött, men helnöjd Albin med oss hem, som svepte en kebab med bröd, tog en lååååång varm dusch och sedan däckade totalt i bingen…

Tvådagars cup med övernattning tar på krafterna för såväl stor som liten hockey kämpe ;-)

 

 

 
 
 
 

 

Kanonlaget FAIK U12 !!! Såååååå duktiga, vilka kämpar!

 

 

 

 

Killen som brinner för hockeyn <3

 

 

 

 
 
 
Min fina Vincent som fyllde hela 7 år i lördags 21 mars, STORT kalas blir det på söndag då han bjuder in till fotboll och innebandy kalas :-)
 
 
 

Fullspäckad vecka med en liten Filippa som ska till att fylla 3 år, en Melwin som ska opereras och en nybliven 7 åring ( Vincent ) som ska ha kalas för alla kompisar.

Och mitt i allt så lyckas Lasseman paja knät…eller riktigt hur det gick till har vi faktiskt ingen aning om.

Han var hur pigg och alert som helst igår, men i morse var knät alldeles svullet och gjorde skitont, han kan knappt gå alls, utan ligger med benet i högläge.

Läkartid imorgon där man ska tömma knät på vätska och förhoppningsvis ska det göra det hela bättre, för att inte säga bra…

Men det lär nog behövas medicin också är jag rädd, för han ligger däckad i feber och är helt utslagen och har så ont.

Håller tummarna hårt för att det snabbt går över!

Så här kan vi inte ha det…

 

Känns verkligen som om jag skulle behöva klona mig för att räcka till överallt i nuläget. Galet mycket att stå i och ketchup effekten är total…ALLT på en och samma gång.

Men, men…andas Anna, andas ;-)

 

Och fortfarande så sjukt många frågetecken och förvirringar i detta liv…

 

 

Kram på Er!

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0