bloglovin

Ni hittar mig i nån lövhög...

2014-10-04 | 16:51:09

Ni som hoppats på ett positivt och upp piggande inlägg...ni kan sluta läsa nu!
Det är allt annat än positivt här hemma nu, så därför blir det nog mest bittert klagande i detta inlägg, är jag rädd :-(
 
 
 
Har kraschat totalt, på alla plan...
Började med feber och "hostan från helvetet" som inte ville släppa taget, sen i torsdags vaknade jag med kallsvettningar, darrade som ett asplöv och hade yrsel.
Upp och göra frulle till Albin och få iväg honom till skolan, sen landa i soffan för att känna hur hjärtat höll på att hoppa ur bröstet på mig och jag var riktigt illamående.
Kräktes några gånger och fick sedan en djävulusisk huvudvärk...
Lasse fick komma hem från jobbet och ta de små, det gick inte mer och idag är första dagen som jag kunnat vara uppe en sväng även på eftermiddagen.
Tidigare har jag kunnat tagit mig igenom förmiddagen med minisarna, men totalkraschat på eftermiddagen med sprängande huvudvärk, illamående och yrsel.
Känner mig galet trött och har fortfarande huvudvärk, tack och lov att det är lördag och Lasse är hemma och tar hand om allt och alla.
Vet inte vad som hänt, men det var länge sedan jag mådde så här dåligt och jag vill inget hellre än att få må bra igen, vill ha krafterna tillbaka...NU!!!
 
 
 
Har nog deppat ihop med hösten, och faller i takt med de gulbruna löven...
Ville så mycket, satsade så hårt och gjorde allt jag kunde, men det bara faller ihop, pladask och vips så är man tillbaka på ruta ett...
Måste ta tag i allt igen, hitta nya vägar, nya lösningar, men krafterna vill inte komma tillbaka :-(
Det känns tufft nu, hårt och jag vet inte vart jag ska börja...korthuset jag lyckades bygga upp, blåstes ner av en liten pust bara, och pang så var allt raserat och drömmen borta.
Naturligtvis är tiden min största fiende. Alla vill ha svar, allt måste göras nu, gärna redan igår!
Och jag vet inte vilken väg jag ska välja när dörrar stängs, en efter en...
Kanske inte konstigt att huvudvärken är total, när jag tänker efter ;-)
 
Fokuserar där emellan på lillemans födelsedag :-)
Det är roligt, fast kanske ändå lite sorgligt...
Min minifis är ingen bebis längre, han blir liten pojke, ett barn är ordet och inte bebis.
På onsdag är det ett år sedan han kom till oss.
Den lilla raket killen som inte alls ville födas på någon töntig förlossning heller. Nej, tuffaste killen i stan tog saken i egna händer och "ploppade ut" hemma i badrummet, till allas vår totala förvåning.
Men det gick ju bra, han hade planerat det väl och ut kom den mest perfekta lille kille vi nånsin kunnat önska oss.
Vår lille Lars Milton <3
 
 
 
 
 
 
Liten prins som älskar prinskorv :-)
 
 
 
 
Nu fyller han alltså ett och kalas ska föberedas och presenter införskaffat.
Släkten förväntas komma på besök, vilket i och för sig är lite patetiskt när man tänker efter.
Det är ju lätträknade personer som bryr sig om oss och framför allt våra barn över lag under åren, fastän de flesta inte bor mer än just en 10-15 minuter ifrån oss...
Till och med inte alla i släkten som ens träffat vår lille prins, som snart blir hela året, vilket i mitt tycke är helknasigt när man bor så nära varandra!
Men det är ju var och ens egna val att göra och jag skulle aldrig drömma om att "pracka på" någon vare sig mig själv eller min familj.
Så vill man inte, behöver man absolut inte...
Men just då när någon slår till och fyller år, ja då ska man träffas, vara bästa vänner och låtsas som om man känner varandra innan och utan och aldrig gör annat än umgås.
Fastän vi aldrig träffar någon i våran släkt om inte vi i vår familj bjuder in förstås ( vilket vi lite smått slutat med nu, eftersom vi aldrig blir bjudna tillbaka ), eller om det då råkar vara någon stackare som fyller år, för då ses vi, det måste man ju...
Får frågan vad han önskar sig, ja hade man bemödat sig och kanske lärt känna vår Milton en smula, hade man lätt vetat att han är en riktig motorkille...allt som brummar är kul :-)
Ödets ironi verkligen...de som verkligen vill vara med sina barnbarn, sin familj, de kan inte, p g a cancerhelvete och andra sjukdomar som bidrar till ett icke existerande immunförsvar. Men de som faktiskt kan, då verkar inte de ha viljan istället...
 
Nåja, det är väl som det är och man är väl helt enkelt inte bättre än man gör sig och inte är jag den perfekta människan jag heller, det ska gudarna veta...
Mina fel och brister får nog inte ens plats på ett och samma blogg inlägg, så varför börja skriva om det liksom...lönlöst! ;-)
 
 
 
Går och gräver ner mig nu...i nån lövhög!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
See you!
Kommentarer
Postat av: Moa

Konstigt att vara så, ibland känns det som att släkten räknas mer än vänner bara för att man råkar vara just släkt. Vänner väljer man ju själv, både som vuxen och barn. Och när man bor så nära varandra också! Jag har hundra mil till mina kusiner, det gör ju det hela lite mer krångligt. Hoppas att han får ett fint kalas i alla fall!

2014-10-04 @ 17:13:20
Postat av: Anna

Kram!!!!!! ❤️❤️❤️

2014-10-04 @ 19:35:48
Postat av: Bibbi

Hej! Följer sen ganska länge Din blogg och idag blir jag orolig för Dig. Det låter ju som utmattningssyndrom Du drabbats av. Tycker Du skall uppsöka läkare och tala med honom/henne. Har nära erfarenhet, så jag vill säga till Dig, sök hjälp NU. Om Du väntar dröjer det kanske länge, innan Du kommer tillbaka helt. Vet vad jag talar om och vill Dig väl. Stora kramen från mig.

2014-10-05 @ 00:31:05
Postat av: Eva

Hej Anna!
Skönt att du reagerar, det verkar ju inte klokt! Är dom inte mer intresserade kan dom hålla sig hemma då också! Jag tycker du gör rätt som blir lite förbannad! GO ANNA!!! Kram från Eva i Göteborg.

2014-10-07 @ 19:15:42
Postat av: Anna

Kramar till dig!

2014-10-07 @ 22:13:01
Postat av: Robex Lundgren

söt

2014-10-08 @ 19:39:56
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Linn Jönsson

Jättefin blogg! titta gärna in på min blogg för baktips :)

Svar: Tack! Baktips kan jag behöva :-)
Anna Silfver

2014-10-08 @ 20:12:41
URL: http://thebakeoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0