bloglovin

Ingen vanlig söndag inte...

2014-05-26 | 08:49:00

Helt otroligt, men jag sitter faktiskt en stund vid datorn…

Som ni ser på dessa glesa blogg inlägg så är det inte alltför vanligt förekommande att tid ges till lite ”egen” datortid för mamman numera.

Alltid något barn som är vaket lite senare på kvällen och när sista knodden slutit sina blå, så orkar man just inget annat än att själv också krypa till kojs.

Ett evigt snuttande och tuttande på sin mamma av liten Snaske bebis gör att mamman inte alls orkar gå upp en timme tidigare ( som förut ), sätta sig ner med en kopp kaffe och blogga lite i godan ro.

Nej, nu stensover mamman ända till dess att liten Snaske bebis eller någon annan prins eller sessan startar upp dagen, och sen är det full snurr till dess solen går ner ;-)

Inte för att jag tycker att vi gör något alldeles speciellt direkt, men det går för runt hela dagarna med allehanda aktiviteter, skola, läxor, matlagning, städ och tvätt och en väldans massa lek och BUS :-)

Och inte har vi varit inne särskilt mycket heller den senaste tiden. Vädret har ju varit helt underbart så givetvis hänger vi mest utomhus och umgås med allt och alla ;-)

Var över till goa vänner i lördags på lite grillning hela familjen, och strax efter tio knatade vi hem i kortbyxor/kjol. Några barn cyklade, någon på sparkcykel och småttingarna i vagn. Fortfarande varmt och skönt, hade visserligen kommit en skur strax innan vi begav oss hemåt. Men det var ju bara skoj, för då kom grodorna och paddorna fram, så det tog väl lite längre tid än vanligt hemöver, för de var lite festliga att kika på…Det är sommar det!

 

 

 
 
 
Liten prins Milton vill gärna inte somna i tid på kvällen utan kämpar in i det sista med att hålla ögon öppna och "titta tv" med mamma

 

 

 

 

 

Sommar = jordgubbar, något som hela familjen älskar och till helgfrulle blir det lite extra somrigt och gott :-)

 

 

I veckan hade mellanstadiepojkarna Innebandy turnering. Så en hel dag ”slapp” de sitta vid skolbänken och istället springa runt med klubban i högsta hugg.

En bra insats gjorde de allesammans då det blev en ärofull silverplats för Lindgårdsskolan!

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Så igår var det ju ingen vanlig söndag inte, för det var ju Mors Dag!

Firad av mina små blev jag och det redan på morgonen. Albin hade själv varit till affären och köpt färska hallon till sin mammas frukost yoghurt, av sina egna slantar såklart…

Och sedan trillade det in den ena presenten efter den andra under dagen * man tackar, man tackar *

 

 

 

 

Så slapp mamman laga lunch dagen till ära, då jag blev bjuden på restaurang av mina darlingar <3
 
 
 
 
 
 
Värmer ända in i hjärteroten och jag blir så glad <3 Galna, underbara, fantastiska ungar...Jag älskar Er!
 
 
 
 
Så var vi såklart hem till min egna älskade lilla mamma och grattade där med. Gossarna passade på att pröva fiskelyckan ( vilket också resulterade i x antal firrar till kissarna ) och jag norpade med mig ett gäng rabarber * härligt med "päronen" på landet :-) *
 
 
 
 
 
 
Så lugnt, så skönt, så vackert, så fridfullt <3
 
 
 
 

Men nu var det ju inte "bara" mors dag att uppmärksamma igår, utan även dags att använda vår demokratiska rättighet och pallra sig iväg till vallokalen...
Sagt och gjort!
 
 
 
 
 
En promenad i kvällssolen till vallokalen för att göra vår "plikt" :-)
 
 
 

Nu har barnen sovit riktigt bra ett tag, hoppas verkligen det håller i sig, så kanske blogg inläggen kan komma aningen tätare framöver ;-)

 

 

Kram på er!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0