bloglovin

Vår lilla sessa...

2014-03-15 | 07:50:56

Milton uppe med tuppen, medan övriga tar sig en välbehövlig sovmorgon.

Var disco för några av gossarna igår, så allt blev lite senare ;-)

Men vad gör väl det när det är lördagsmorgon och man får sova hur länge man vill…

 

Tänkte berätta lite snabbt om hur det gick vid onsdagens läkarbesök med liten sessa.

Vi fick ju naturligtvis inte reda på allt vid själva läkarundersökningen, men det var en väldigt noggrann läkare som tog oss på fullaste allvar, och det kändes ju bra.

Hon undersökte Filippa grundligt och hörde en viss ansträngning vid andningen och när vi berätta om hennes illa hosta, som är värst på nätterna och vid ansträngning, så trodde hon att Filippa hade en släng av förkylningsastma.

Vi fick med oss astma medicin och inhalator hem och har testat det ett par kvällar nu, och till vår stora glädje har sessan sovit betydligt bättre på nätterna och knappt hostat alls.

Så läkaren måste ha ”gissat” rätt :-)

 

Det blev givetvis provtagning, och efter att ha emlat Filippa, så gick det riktigt bra. Hon var lättstucken och storebror Vincent var duktig på att distrahera liten fröken genom att blåsa en massa såpbubblor.

Där kunde man direkt konstatera att diabetes har Filippa inte! Blodsockret låg då på 4,8, så helt normalt alltså, Skönt!

Övriga provresultat kommer vi få svar på under nästa vecka. Så det är bara att hålla tummarna för att allt ser normalt ut även där, så kan vi konstatera att vi har en frisk liten sessa, sånär som på förkylningsastman då ;-)

 

Men jag avvaktar med att ropa ”Hurra” innan jag fått beskedet om vad provsvaren visar, känns tryggast så!

 

 

 

 
 
Liten plutt skrutt sessa <3
 
 
 

Idag är det Vincents dag, i alla fall lite...Han fyller ju sina 6 år på fredag ( 21:a ), men idag är det dags för honom att ha sitt kalas för sina vänner.
Det är ett badkalas så det blir en dag i simhallen med glada barn :-)
 
 
 
Kram!
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Malin

Kära lilla sessan, tänkt på er Anna! Så skööönt att läsa ni blev väl omhändetagna med en ordentlig undersökning i onsdags. Håller tummarna att övriga prover är bra och att Filippa kan bli fortsatt bättre och bättre av astma medicin och inhalatorn.
Hoppas Vincent får en massa skoj på sitt badkalas idag med sina vänner :)
Många kramar till er alla ♥

Svar: Kram till dig Malin <3
Anna Silfver

2014-03-15 @ 11:14:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0