bloglovin

Host, host och snörvel...

2014-02-05 | 13:23:00

Oj oj oj, vilken hostig natt…Minisarna har hostat ikapp kan man säga!

Jag har legat med ”spenen” framme, mer eller mindre hela natten, i ett mjölkhav med en liten snorig och hostig ”Snaske” som i ren förtvivlan ville amma, amma och åter amma, mellan hostningar, kräkor och igentäppt näsa.

Medans pappan försökt att lugna liten lessen sessa, som bara hostar och hostar, vill ha välling, hostar ännu mer och får upp vällingblandat slem, och blir ännu mera lessen…

Japp, nu är det den tiden på året då allt börjar igen, snörvel, host och feber, om vartannat på var och varannan unge.

Och man kan inte annat göra än att krama, pussa, trösta och lindra så gott det går, tills de en dag vaknar pigga, glada, krya och helvilda…igen :-)

 

Men det går faktiskt riktigt bra nu på dagen. Ingen feber på någon av de och det hostas betydligt mindre, bara näsan som det rinner ur en del…

Så vi tordes oss iväg en snabbis till BVC och Miltons inbokade tid för mätning och vägning. Den lille killen växer så det knakar han…Nästan ett helt kilo hade han gått upp på en månad!

Hela 7,5 kilo vägen lillprinsen nu och har hunnit bli 65 cm lång. Och han närmar sig 4 månader med stormsteg, på lördag närmare bestämt så är det 4 månaders dagen, och han är idag ( enligt BVC tanten ) exakt 3 månader och 28 dagar :-)

 

Nu är det middags vila här hemma och jag ska göra ett ryck med tvätten och lite städ, för i eftermiddag kommer prins Albin över *kvalitetstid* Och då vill både jag och sessan bara umgås med honom och inget annat ”tråkigt” ;-)

 

Har även fullt upp med att planera inför lillprinsens dop. Hade tänkt vänta tills april, men insåg att i den takt som han växer kan vi inte vänta till dess, då han garanterat kommer ha vuxit ur ”dressen” då, och det vill vi ju inte riskera…så det blir till att fixa dop inom kort ;-)

Men det är ju riktigt skoj, både med dopet och planeringen inför, så det gillas :-)

 

Må så gott, alles!

 

 

 

 

 Storasyster och lillebror <3 Mina älskade minisar

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Andrea iB ~Fotografering. Vardag. Drömmar. ~

Vilken fin och stark familj ni är! Är helt tagen av lilla Melwin - vilken kille :)

Jag kommer helt klart klicka mig in här fler gånger.

2014-02-05 @ 21:10:06
URL: http://andreaib.se
Postat av: Jennie studerar i Los Angeles

Underbar bild!

2014-02-11 @ 20:41:38
URL: http://jsjolin.blogg.se
Postat av: Olivia Nilsson

Fin blogg!

2014-02-11 @ 20:50:45
URL: http://www.oliviaaaanilssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0