bloglovin

Glädje och sorg...på en och samma dag

2014-02-09 | 14:03:01

Gårdagskvällen blev kanon :-)
Superfina kläder och ett gäng med goa tjejer...plus att jag faktiskt lyckades med både mat och tårta, om jag nu ska tro på vad gästerna sa ;-)
Men det blev ju sop rent på faten, så jag väljer att tro på att jag lyckades *stolt*
 
 
Trots att jag i vanlig ordning blandade ihop allting och snurrade till det...
Hade kollat på så många recept och virrat till det och trodde bestämt att tårtan skulle vara i frysen i 4 timmar, vilket passade perfekt i min tajming och jag tillverkade den i lugn och ro på förmiddagen. Frid och fröjd tills jag läste receptet igen, efter det att tårtan redan var gjord och stod i frysen, och där stod det klart och tydligt att man skulle låta tårtan stå i frysen i minst 12 timmar!!! Fanns ju inte en chans att lyckas med det, men som sagt, det funkade bra en då. Den hade stelnat och smakade riktigt mumsigt :-) Slog till och gjorde två stycken när jag ändå höll på liksom, så nu finns det en tårta kvar tills ikväll, då älsklingarna fyra kommer...*myskväll*
 
 
 
 
 
"Min" version av Philadelphia tårta :-)
 
 
 
 
Som ni förstår, en bra söndag idag, grabbarna fyra kommer hem och familjen blir komplett <3
 
 
Glädjebesked igår...en vän som "bara" skulle döpa lille sonen, slog till och gifte sig och våra vänner blev herr och fru, i alla hemlighet ;-) *Stort Grattis än en gång*
 
 
Men också tunga besked...
En pojke som kämpat mot samma sorts tumör som Melwin i hela 11 år, begravdes efter en lång och hård kamp!
Besök gärna Gustavs hemsida och glöm inte insamlingen till Barncancerfonden!
http://gustav.avalonet.net/
 
 
Gustav var det första barn jag "hittade" att läsa om på nätet när Melwin precis hade insjuknat, då jag letade som en tok efter information om just tumörsorten Ependymom.
Har sedan dess följt honom och hans familj i kampen mot cancern. Känns så tungt att den fick övertag, ännu en gång...så orättvist, så helt utan mening och som så många gånger medför den inget annat än just sorg och lidande.
 
 
Blir så himla rädd och påminns ännu en gång om vad det är för hemsk sjukdom min älskade son faktiskt har, och vad som finns i hans söta lilla huvud.
Hur underbart skönt det än är att han idag mår så fantastiskt bra och är som vilken annan blivande 8 åring som helst, så kan man liksom inte komma ifrån tankarna om att han långt ifrån är friskförklarad och att vi fortfarande inte vet hur tumörresten kommer att te sig i framtiden...
Läskiga tankar och idag känns det extra tungt!
 
 
Längtar tills ikväll när jag får stoppa om ALLA mina små hjärtan <3 Det finns inget bättre!
 
 
 
 
 
 
 
Ta hand om er alla där ute och tänk på att livet är skört och långtifrån någon självklarhet, vad som väntar bakom hörnet vet ingen, så varför riskera att gå miste om livets godbitar och lägga energi på elakheter och groll?!? 
Lev fullt ut IDAG, IMORGON...ALLTID!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Malin

Så djupt tragiskt saknar ord. Så många barn som kämpar mot denna hemska fruktansvärda sjukdom. Varför? Varför drabbas barn? Det är så hemskt så det finns inte ord. Alla mina tankar och medkänsla till Gustav och hans familj ♥

Anna, jag håller mina tummar hårt för Melwin.

Varma kramar från Malin

2014-02-10 @ 12:32:46
Postat av: Prinsessorna på Bellevue

Det gör så ont att läsa och alla varma tankar till Gustav och hans familj. Och avskyn mot denna fruktansvärda sjukdom är så stark så ord saknas.

Den varmaste kramen!

2014-02-12 @ 08:11:01
URL: http://prinsessornapabellevue.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0