bloglovin

Varmaste tack och stor pyttemal...

2014-04-08 | 23:58:00

Måste börja med att framföra mina varmaste TACK till er alla som kommenterat och som har skickat mail till mig…Vilken grej!!!

Helt galet vilken respons och hur många av er som verkligen vill följa min blogg och som faktiskt tycker att jag skriver bra. Det värmer ända in i hjärteroten, men riktigt roligt var att få läsa vilka NI var, ni som följer mig och varför ni valt att följa just min blogg. Hur er livssituation ser ut och att det finns fler ”som mig” där ute ;-)

Verkligen jätteskoj att ni delade med er och tack för att ni vill fortsätta läsa om min spretiga vardag och mitt berg – och dal bane liv :-)

 

 

Jag har tagit till mig en hel massa av era mail och kommentarer och med all stöttning och support så finner jag ingen anledning till att ”stänga” eller ”låsa” bloggen, just nu i alla fall…

Det är som någon skrev just så här en blogg är till att vara, mer eller mindre, en öppen dagbok på nätet liksom…

Att skriva det som "ploppar upp" och hur man känner och mår, både i med- och motgång...vem har sagt att livet ska vara enkelt ?!?!

Sen får jag väl helt enkelt tänka till både en och två gånger innan jag skriver något ”utlämnande” så att det inte riskerar att bli sårande.

Talar nu i alla fall om att det aldrig är min avsikt att såra någon, jag är bara ärlig och öppen i vad jag skriver. Tänker inte så himlans mycket, utan det som vill ut kommer ut, kan man säga…

Så jag säger väl en gång för alla Förlåt! Om jag nu i framtiden skulle råka skriva något felaktigt och sårande, det är så inte min avsikt och tänk på att ord oftast kan läsas och tolkas på flera olika sätt och vis ;-)

Det är väl oftast det som kan bli snurret och problemet när man skriver öppet och från hjärtat…feltolkningar!

 

 

Hur som helst, bloggen förblir ”öppen” ett tag till MEN jag behåller alla era mail och kommentarer på ”säkert ställe”, redo att tas fram och informera er alla med lösenord etc OM och UTIFALL det nu skulle förändras och jag lösenordsskyddar bloggen!

 

Har massor att skriva och ventilera om, men det får vänta tills imorgon, då jag har en liten pyttimal som inte vill annat än att ligga vid ”spenen” såhär kvälls/nattetid…

En liten pyttimal som idag blir hela 6 månader…shit va fort det går och snart är min bebis ingen bebis längre *stopp, stopp stanna tiden NU*

 

 

 

 
 
 
Liten Milton, hela 6 månader idag...kan driva sin mamma till vansinne med sitt snutt o tutt, men det är också alldeles gudomligt mysigt <3
 
 
 
 
 
 
 
Två små minisar i arla morgonstund, håller låda så att mamman o pappan knappt får en blund *Gäsp*
 
 
 
 
 
 
Mina käraste fem, men det saknas ju en...
 
 
 
 
 
...och här kommer han, en riktigt "glassig man" ;-)
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Så koselig. Det er rart hvor "kjent" man blir med den som skriver en blogg. Man gleder seg sammen med bloggeren og føler med bloggeren om noe er trist og vondt. Ha en god kveld.
Hilsen en farmor fra Norge.

2014-04-09 @ 18:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0