bloglovin

Som en öppen bok...eller inte?

2014-04-03 | 23:07:25

Känner att jag liksom fått lite skrivkramp på nåt underligt vis…

Låt mig förklara.

Vill gärna skriva, har massor att skriva, men känner inte att jag kan skriva om allt och ingenting längre…

En blogg är en blogg, ett öppet forum och vem som helst kan läsa…eller skita i det ;-)

Eller också inte…

Man kan ju välja att låsa sin blogg och på så vis bestämma och öppna upp enbart för de personer man tycker är ok att de läser.

På så vis kan man ju faktiskt skriva precis vad man vill, rakt från hjärtat, utan att tänka så mycket på hur det kan/kommer att vinklas, utan att tänka alltför mycket på vem/vilka man skriver om, utifall det blir för utlämnande etc…ja ni fattar, man kan ”tala” öppet på nåt vis.

 

Så här när allt och alla har tillgång till att läsa måste man tänka till. I alla fall om man ska skriva personligt och på det mer känslomässiga planet.

Skrev väldigt öppet och direkt från hjärtat för inte alltför länge sedan…ingen bra idé, vissa blev sårade, vissa blev klampade på, utan att jag egentligen ville det. Jag lättade bara på ”trycket” och skrev rakt ut vad jag tyckte och tänkte, men allt kan vridas och vändas på, tolkas lite hur som helst och det kan bli väldigt, väldigt fel.

Vilket det verkligen blev då!!! Jag sårade en av de jag älskar mest och det var aldrig min avsikt…

 

Men det här med att tänka först har aldrig riktigt varit min grej och jag gillar absolut inte att jag inte förmår mig att blogga fritt.

Så nu funderar jag faktiskt lite i de banorna att jag ska ta och lösenords skydda Utrota Klumpen.

Vilket då betyder att DU som vill följa och läsa just denna blogg först måste skicka ett mail till mig och tala om det, så mailar jag över lösenordet till dig och vips så kan du fortsätta att läsa och följa just denna blogg…

Inget är beslutat ännu utan jag är fortfarande i funderar stadiet, men slänger ut frågan lite snabbt bara och undrar kort och gott…Vill Du följa min blogg Utrota Klumpen???

I så fall skicka ett mail till mig, så vet jag ju det om jag nu skulle få för mig att sätta ett lösenord på den och mailar Dig om nu så skulle ske ;-) Bra va!

 

Hur som helst så är det lite ”down” just nu…

Som jag skrivit så många gånger förut, är det ju som bekant precis livets berg-och dalbana ser ut…för oss alla antar jag. Lite upp och lite ner, ömsom sol, ömsom regn.

Nu är det regnperiod i mitt liv och jag önskar så att solens strålar snart, väldigt snart tar och tittar fram mellan regnmolnen.

Att bara dra täcket över huvudet och liksom vänta på att allt ska gå över, det funkar ju inte direkt så bra.

Kanske det gjorde när man var liten, men nu är man ju att betrakta som vuxen och problemen tenderar inte att försvinna av sig själv utan man måste visst ta tag i de också ;-)

 

Så det är väl typ det jag håller på med…tar tag i problemen, som jag utan krusiduller och svepskäl en gång i tiden varit med och skapat själv.

Man kan ju lätt konstatera att jag inte är så smidig alla gånger, varken vad det gäller tal, skrift eller handling, och jag önskar att jag åtminstone någon gång kunde tänka till en extra gång sådär.

Carpe Diem, Fånga Dagen…jättefint, jättebra, kanon på alla sätt och vis och ett motto värt att leva efter, helt klart, men att blanda in lite sunt förnuft och en stor portion konsekvenstanke vore nog inte helt fel, i alla fall när det gäller mig.

Fröken impulsiv, som går på känslan och lever som om det inte finns någon morgondag har fått sin läxa levererad och det finns att bita i…kan man lugnt säga.

Och ja, jag har väl helt enkelt ingen annan att skylla än mig själv, vilket jag inte tänker göra heller.

Det enda jag kommer att fokusera på är att reda ut allt efter bästa förmåga, älska de som älskas vill och kan och helt enkelt sona mina brott…!

 

Ingen är perfekt, och inte heller jag…långt ifrån, och jag är inte alls stark, som jag så många gånger får höra.

Nej, men jag är väldigt bra på att bita ihop, hålla mig samman och gå rak i ryggen…något jag blivit lite av en expert på genom åren.

Men tro mig när jag säger att inombords, bakom fasaden, är det en liten flicka som krupit ner under täcket och inte vill komma fram, som låter tårarna falla fritt och som känner sig vilsen och rädd och inte vill vara ensam…

 

 

 

 
 
 
 
Kan ju inte utesluta en liten bild på mini prinsen som snart blir hela halvåret ;-)
Har börjat lite smått med "smakisar" och det gillas väl sisådär, men ett räkchips på China gick hem...kanske inte det bästaste, men gottigt värre :-)
 
Förresten, jag och minisarna lunchade idag med ingen mindre än Herman Lindqvist...Jojomän, i lilla Fagersta och allt, men vi hade inte sådär vidare mycket att samtala om, då jag knappt läst historia alls ( rätt oviktigt vetande egentligen, men jag fick välja bort ett ämne för att idrottsträna istället, så historian rök ) Men jag hade ju desto mer att lära kan man säga...;-)
 
 
 
 
 
 
Mums, räkchips :-) Mammas fina Milton, snart 6 månader <3
 
 
 
 
 
 
Glad liten pyjamas kille :-)
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Maria

Förstår dina tankar om låst blogg och de e klart att det är frustrerande att inte kunna skriva mer fritt, förmodar att det är "du", det är så du vill ha din blogg. Fråga dig själv om du kan göra det om du låser bloggen? I så fall har det en vinst för dig, om inte och du i alla fall inte vågar skriva fritt så blir det i stället enbart att du tappar en del som följt. Gå helt på din känsla!! Oavsett ditt beslut vill jag gärna fortsätta följa. Har följt din blogg, dina fina barn så många år nu och tycker du är en fantastisk mamma som delar med dig av kloka och sunda åsikter, mitt i vardagslivet med dina älskade ungar.

2014-04-04 @ 05:07:09
Postat av: Veronica

Jag fortsätter gärna läsa :-)

2014-04-04 @ 07:42:55
Postat av: Anna

Jag vill gärna följa med på din resa i fortsättningen! 💜

2014-04-04 @ 08:22:42
URL: http://lillbubis.blogspot.com
Postat av: ulla

jag vill också gärna fortsätta och läsa din blogg. har läst länge nu.

2014-04-04 @ 08:25:18
Postat av: Marie

Jag har också följt din blogg länge, jag tycker du skriver så väldigt bra.
Du skriver inte bara om det som är lätt och enkelt i livet utan lite om allt. Och det är ju precis så livet är...

2014-04-04 @ 11:12:36
Postat av: Helena

Jag vill jättegärna fortsätta att läsa din blogg.Tycker att du skriver på ett fint sätt.Ha en härlig dag.

2014-04-04 @ 11:13:50
Postat av: Lisa

Jag vill gärna fortsätta följa din blogg

2014-04-04 @ 12:34:44
Postat av: Johanna

Hej! Vilken kämpe melwin är, och vilka fina inlägg du skrivit! Jag har läst med andan i halsen och ser att mycket stämmer in på vår son Hugo. Hugo är precis i början, vi fick för två v sedan veta att han har en tumör i ryggmärgskanalen. En hjärntumör. I december upptäcktes att han har skolios, kraftig sådan, och har sedan januari korsettbehandlats dygnet runt. Bara det och kommande operationer lät jobbigt. Tills vi fick se med egna ögon att det är en tumör som orsakar skoliosen. Nu har vi gjort en ny Mr, i tisdags och på måndag ska vi få svaret om den spridit sig och om det finns en möjlighet att ta bort den. Jag/vi är livrädda. Att se ett barn med den livsglädje och villkorslösa kärlek Hugo utstrålar gör det fruktansvärt svårt att förstå att han är sjuk. Frågorna snurrar i huvudet, om allt, jobb, sjukhus, behandling, syskon...

Tack för att ni inger hopp! Hör gärna av dig till mig, om du orkar och vill.

Johanna

2014-04-04 @ 13:20:51
URL: http://joseharaton.blogg.se
Postat av: Marianne

Vill gärna följa din blogg,du är en sån stark kvinna o har så söta barn,fösår du kan inte haft det lätt ala gånger.

2014-04-04 @ 13:42:31
Postat av: Jane

Hej! Har läst din blogg flera år men sällan kommenterat. Ditt sätt att skriva enkelt och rakt om både roligheter och bekymmer gör det lite lättare när livet är tufft.Jag vill väldigt gärna fortsätta läsa. Hoppas solen snart skiner igen!

Jane

2014-04-04 @ 16:01:38
Postat av: Maria

Jodå, jag vill gärna kunna fortsätta följa din och din familj på din blogg. Det är nyttigt att läsa andras tankar om både det ena och det andra, så att man själv reflekterar en smula ibland.

2014-04-04 @ 17:34:25
Postat av: Jessica

Hej, jag har följt din blogg enda sedan mitt första barn föddes utan att egentligen ha kommenterat mer än någon enstaka gång. Jag fortsätter gärna följa din blogg, som beskriver livets dalar och toppar, och allt där emellan på ett genuint och öppet sätt. Kram från en mamma till en annan

2014-04-04 @ 18:25:08
Postat av: Sandra

Jag vill fortsätta läsa din blogg.

2014-04-04 @ 19:40:05
Postat av: monica

hej
jag skulle väldigt gärna vilja följa din blogg även i framtiden, men tycker även att det är synd att du känner att du inte kan skriva fritt nå mer, känns som om man kämpar så på att inte såra andra människor hela tiden,men jag hoppas att du fortsätter att uppdaterar på ditt vis för de gör du såå bra.

2014-04-04 @ 19:41:24
Postat av: Milla

Läser gärna din blogg. Har själv nästan vuxna barn redan men tycker ändå om din blogg.

2014-04-04 @ 21:15:54
Postat av: Therese Garcia

Vill gärna fortsätta att läsa din blogg , har läst den i flera år nu och du känns som en vän. Kram

2014-04-04 @ 21:21:12
Postat av: agneta

Har läst din blogg i flera år o sett hur du kämpar på med allt. Beundrar dig så mycket. Har en tung ryggsäck själv. Vill gärna fortsätta läsa din blogg. Du har betytt så mycket för mig.

2014-04-04 @ 21:27:59
Postat av: Moa

Jag vill väldigt gärna fortsätta läsa, har följt din blogg i flera år

2014-04-04 @ 23:01:55
Postat av: Annelie

Hej, vill gärna fortsätta att följa din blogg, känner igen mig i mycket om hur det är att ha många barn. Kram!

2014-04-04 @ 23:14:01
Postat av: Maria

Hej!
Har också läst din blogg under några år nu och tycker du är helt otrolig! Du har fina barn och ett vackert hem, snygg är du också.. dessutom skriver du bra! Jag fortsätter gärna läsa om jag får.

Kram

2014-04-04 @ 23:20:46
Postat av: Bibbi

Har läst Din blogg länge och kommenterat några gånger. Fortsätter gärna läsa. Hoppas Dina problem löser sig. Själv har jag också bekymmer och väntar ivrigt på solen. Kram.

2014-04-04 @ 23:33:58
Postat av: Maria

Jag vill också gärna fortsätta följa din blogg!

2014-04-04 @ 23:40:45
Postat av: Birgitta Olsson

Hej
Jag har följt dig och ditt liv med dina barn en längre tid och håller med dig att man måste få lov att "lätta på trycket" och skriva vad man vill i sin blogg. Livet är en berg och dalbana och det måste man få skriva om. Jag vill gärna i fortsättningen också följa dig och dina barn. Jag tycker du gör helt rätt om du väljer att stänga bloggen, men jag hoppas då att jag får fortsätta att följa ditt liv och se hur dina fina barn utvecklas. Ha en bra helg.
Birgitta

2014-04-05 @ 00:50:03
URL: http://enheltvanligolsson.bloggspot.se
Postat av: Carolina Ingvander

Hej,
Jag vill gärna fortsätta att läsa din blogg, har läst den i flera år och är inne dagligen.

Hoppas på att få fortsätta läsa!

Carolina i Lund

2014-04-05 @ 09:35:09
Postat av: Kia(ängeln Simons mamma)

Hej Anna,kommer att maila dej en dag.Jag förstår dom föräldrar som vill följa din blogg pga Melwin.Är så glad att denne lille kille har klarat sig så bra.Tyvärr så gjorde inte vår Simon det.Men hans sort är så gott som obotbar.Mitt i allt så har du alla dina barn som kräver sitt och där är du otrolig.Du ska veta att din blogg ger många hopp när deras barn insjuknar.Du skriver sanningen att allt är inte rosenrött.Följ din magkänsla hur du vill göra.Har beställt fler glasscheckar till dom sjuka barnen.i Skövde på KSS och avd 322 i Göteborg
Vi använder pengar ur Simonfonden som skolan startade.Vi har även köpt massor av saker till Almers hus.Känns bra....kram Kia:)

2014-04-05 @ 10:01:43
Postat av: Lena

Fortsätt skiva öppet det är det som är blogg för mig :) Kram

2014-04-05 @ 10:09:53
Postat av: Anonym

Jag har följt din blogg i flera år, vill gärna följa den. Tycker om ditt sätt att skriva. För livet är ju upp o ner för alla. /kram Sussi

2014-04-05 @ 10:14:16
Postat av: Marie

Vill gärna fortsätta att läsa din fina blogg, om jag får!

Kram/Marie

2014-04-05 @ 10:30:16
Postat av: Lilian

Hej Anna...har följt din blogg sen charmisen var sjuk....Du skriver så himla bra om ditt liv, en gång kanske det blir en bok av alltihop....önskar dig lycka till m allt o följer dig gärna vidare i ditt liv. Förminska dig inte själv bara, kram kram

2014-04-05 @ 10:47:28
Postat av: Lisbeth

Hei!
Jeg har fulgt deg lenge og vil gjerne fortsette å følge deg og dine flotte unger..
Ha det godt.
Hilsen en farmor fra Norge

2014-04-05 @ 15:34:09
Postat av: Ida

Jag vill också fortsätta läsa. Jag känner inte dig och det är för länge sen för att minnas hur jag en gång hamnade på din blogg, men av någon anledning fastnade jag och fortsätter att läsa vad du skriver:)

2014-04-05 @ 17:15:13
Postat av: pernilla

Hej vill jätte gärna fortsätta följa er har läst i flera ärs tid kram

2014-04-05 @ 18:09:57
Postat av: Malin

Hej! Jag har följt din blogg sedan en artikel i Fagersta Posten. Jag vill gärna fortsätta läsa! Tycker att du skriver bra och intressant!

2014-04-05 @ 18:41:25
Postat av: cissi

Hej,
Jag har följt din blogg länge, ända sedan jag hittade hit via Den starkaste stjärnan. Jag vill hemskt gärna fortsätta läsa den!

2014-04-05 @ 18:56:28
Postat av: kicki

Är en mamma till 4 barn som gärna vill fortsätta att läsa din blogg :)

2014-04-05 @ 18:58:55
Postat av: birgitta grenblad

Hej, jag vill gärna följa din blogg..

2014-04-05 @ 20:22:47
Postat av: Anonym

Hej, jag vill gärna följa din blogg..

Svar: Hej du fina bloggläsare,
Jag har lyckats fiffla bort ( läs raderat ) alla mail från vart jag har domänen bloggen utrotaklumpen.com
Fixade ju det för x antal år sedan och det har liksom bara rullat på och aldrig strulat…tills NU!
Nu är den borttagen, mest troligt för att jag missat den lilla detaljen att jag fått mail om att jag ska göra någonting ( typ trycka på en länk eller så ) för att fortsätta använda domänen.
Så nu är den stängd…tillsvidare, kanske jag bör tillägga. Tills jag och min otroligt fantastiska och oumbärliga bloggdesigner hittar vart domänen ligger någonstans.
Hoppas på att klara ut detta inom en inte alltför lång framtid…så man snart kan klicka in sig på utrotaklumpen.com igen. Tekniskt "mumbo jumbo strul" !!! ;-)
Men till dess går det bra att använda utrotaklumpen.blogg.se istället :-)
Hoppas att du vill fortsätta att följa min blogg och Tack för att du läser så flitigt, det värmer <3
Ber om ursäkt för allt strul och meddelar så snart det går att använda "den gamla" adressen igen, men tills dess så följs vi åt via http://utrotaklumpen.blogg.se/

Kramar från Anna
Anna Silfver

2014-04-05 @ 20:23:52
Postat av: Jenny

Jag vill också gärna fortsätta läsa din blogg.

2014-04-05 @ 20:41:45
Postat av: Anna Eriksson

Jag vill fortsätta läsa 😊/ Anna Eriksson

2014-04-05 @ 22:14:22
URL: http://detgoaannalivet.blogspot.com
Postat av: johanna

Jag är en fyrabarnsmamma som har följt din blogg länge, Jag vill gärna fortsätta läsa om ditt liv. Tycker du verkar vara en klok och stark tjej och du har så fina barn.

2014-04-06 @ 06:54:56
Postat av: Birgitta

Jag vill gärna följa med er vidare i livet, eftersom jag följt er sedan Melwin blev sjuk!

2014-04-06 @ 08:08:36
Postat av: Åsa

Tycker du och din familj är underbara och skulle gärna vilja fortsätta att läsa:-)

2014-04-06 @ 09:08:18
Postat av: Jonna

Hej!
Jag har följt din blogg i flera år och att följa med i er vardag har blivit en liten del av min egen. Tycker du utrycker dig så fint och äkta. Har själv en syster som gick bort i cancer, neuroblastom, så jag förstår en del av den resa ni tvingats genomgå, inte minst ur ett syskonperspektiv.
Kram

2014-04-06 @ 09:36:03
Postat av: Jonna

Med det jag skrev ovan så skulle jag gärna fortsätta läsa din blogg även i fortsättningen :)

2014-04-06 @ 09:37:38
Postat av: Svana

Har följt ditt blogg länge,vill gärnan fortsätta läsa. Tycker att du skriver bra och du är en bra o klok kvinna.

2014-04-06 @ 10:49:42
Postat av: Helen

Vill gärna fortsätta att följa bloggen. Har gjort det länge, tycker du skriver bra och intressant och kul att följa en storfamij då jag själv har 4 barn i samma åldrar som dina.

Svar: Hej du fina bloggläsare,
Jag har lyckats fiffla bort ( läs raderat ) alla mail från vart jag har domänen bloggen utrotaklumpen.com
Fixade ju det för x antal år sedan och det har liksom bara rullat på och aldrig strulat…tills NU!
Nu är den borttagen, mest troligt för att jag missat den lilla detaljen att jag fått mail om att jag ska göra någonting ( typ trycka på en länk eller så ) för att fortsätta använda domänen.
Så nu är den stängd…tillsvidare, kanske jag bör tillägga. Tills jag och min otroligt fantastiska och oumbärliga bloggdesigner hittar vart domänen ligger någonstans.
Hoppas på att klara ut detta inom en inte alltför lång framtid…så man snart kan klicka in sig på utrotaklumpen.com igen. Tekniskt "mumbo jumbo strul" !!! ;-)
Men till dess går det bra att använda utrotaklumpen.blogg.se istället :-)
Hoppas att du vill fortsätta att följa min blogg och Tack för att du läser så flitigt, det värmer <3
Ber om ursäkt för allt strul och meddelar så snart det går att använda "den gamla" adressen igen, men tills dess så följs vi åt via http://utrotaklumpen.blogg.se/

Kramar från Anna
Anna Silfver

2014-04-06 @ 12:18:05
Postat av: Madde

Har varit "med" här länge och vill hemskt gärna få fortsätta att följa med på din resa med din familj om du nu väljer att låsa bloggen.

2014-04-06 @ 13:00:33
Postat av: lotta gustavsson

Vill gärna fortsätta läsa din fina blogg. Du är en jättefin mamma.

2014-04-06 @ 13:53:22
Postat av: Frida

Jag vill också gärna följa dig och familjen framöver, har följt din blogg i många år och glatt mig åt Melwins tappra kamp mot klumpen och att han vunnit sina slag. Stor kram från bondmoran i V-ås

2014-04-06 @ 14:56:14
Postat av: Anonym

Hej!
Skulle gärna vilja fortsätta att följa er långa resa. Skulle skriva ett mail till dig men din mailadress som du har skrivit ut på bloggen fungerar inte. Har försökt nu från två olika mailar.
Tycker att din Melvin är otroligt stark, vilken kille du har! Har hejat på dig och Melvin här på sjukhuset i Västerås. Är med och jobbar för Barncancerfonden.

Du får jätte gärna maila lösenordet till mig om du bestämmer dig för att sätta lösenordsskydd på bloggen.
Min mail är malin_sandstrom@live.se

Svar: Hej du fina bloggläsare,
Jag har lyckats fiffla bort ( läs raderat ) alla mail från vart jag har domänen bloggen utrotaklumpen.com
Fixade ju det för x antal år sedan och det har liksom bara rullat på och aldrig strulat…tills NU!
Nu är den borttagen, mest troligt för att jag missat den lilla detaljen att jag fått mail om att jag ska göra någonting ( typ trycka på en länk eller så ) för att fortsätta använda domänen.
Så nu är den stängd…tillsvidare, kanske jag bör tillägga. Tills jag och min otroligt fantastiska och oumbärliga bloggdesigner hittar vart domänen ligger någonstans.
Hoppas på att klara ut detta inom en inte alltför lång framtid…så man snart kan klicka in sig på utrotaklumpen.com igen. Tekniskt "mumbo jumbo strul" !!! ;-)
Men till dess går det bra att använda utrotaklumpen.blogg.se istället :-)
Hoppas att du vill fortsätta att följa min blogg och Tack för att du läser så flitigt, det värmer <3
Ber om ursäkt för allt strul och meddelar så snart det går att använda "den gamla" adressen igen, men tills dess så följs vi åt via http://utrotaklumpen.blogg.se/

Kramar från Anna
Anna Silfver

2014-04-06 @ 15:58:08
Postat av: Madde

Vill gärna fortsätta och följa din blogg.

2014-04-06 @ 17:02:27
Postat av: janet

jag vill gärna fortsätta följa din blogg =)

2014-04-06 @ 20:21:11
Postat av: Melinda

Hej Anna!
Tråkigt att det regnar på dig, men efter regn kommer solsken, eller kanske åska? En och annan vacker regnbåge kanske tittar fram också? Dem för vi en utan regnet. ;-)

Men jag hoppas som du att solen tittar fram snart och gärna stannar ett tag.

Prövningar, läxor är skapade för att lära oss saker.. Så vi blir kloka(re) till vårt nästa liv och kanske inte gör om samma sak igen. Förhoppningsvis kanske vi lär medan vi lever också, och kan lära andra (som t ex våra barn som helst vill göra sina egna misstag. ;-) ). Nåja.
Hoppas det ordnar sig.

Jag följer gärna bloggen i fortsättningen, vill höra hur det går för Melwin och utrotandet av klumpen i framtiden. Det är dock glädjande läsning att han är så pigg och verkar frisk och att aktiviteten bland de elaka cellerna verkar vilanse om än ej död.

Och så imponeras man så klart av hur du klarar av med livet som mor till 6 barn... :-P

Sköt om dig. //Melinda

Svar: Hej du fina bloggläsare,
Jag har lyckats fiffla bort ( läs raderat ) alla mail från vart jag har domänen bloggen utrotaklumpen.com
Fixade ju det för x antal år sedan och det har liksom bara rullat på och aldrig strulat…tills NU!
Nu är den borttagen, mest troligt för att jag missat den lilla detaljen att jag fått mail om att jag ska göra någonting ( typ trycka på en länk eller så ) för att fortsätta använda domänen.
Så nu är den stängd…tillsvidare, kanske jag bör tillägga. Tills jag och min otroligt fantastiska och oumbärliga bloggdesigner hittar vart domänen ligger någonstans.
Hoppas på att klara ut detta inom en inte alltför lång framtid…så man snart kan klicka in sig på utrotaklumpen.com igen. Tekniskt "mumbo jumbo strul" !!! ;-)
Men till dess går det bra att använda utrotaklumpen.blogg.se istället :-)
Hoppas att du vill fortsätta att följa min blogg och Tack för att du läser så flitigt, det värmer <3
Ber om ursäkt för allt strul och meddelar så snart det går att använda "den gamla" adressen igen, men tills dess så följs vi åt via http://utrotaklumpen.blogg.se/

Kramar från Anna
Anna Silfver

2014-04-06 @ 20:54:23
Postat av: Melinda

Hej Anna!
Tråkigt att det regnar på dig, men efter regn kommer solsken, eller kanske åska? En och annan vacker regnbåge kanske tittar fram också? Dem för vi en utan regnet. ;-)

Men jag hoppas som du att solen tittar fram snart och gärna stannar ett tag.

Prövningar, läxor är skapade för att lära oss saker.. Så vi blir kloka(re) till vårt nästa liv och kanske inte gör om samma sak igen. Förhoppningsvis kanske vi lär medan vi lever också, och kan lära andra (som t ex våra barn som helst vill göra sina egna misstag. ;-) ). Nåja.
Hoppas det ordnar sig.

Jag följer gärna bloggen i fortsättningen, vill höra hur det går för Melwin och utrotandet av klumpen i framtiden. Det är dock glädjande läsning att han är så pigg och verkar frisk och att aktiviteten bland de elaka cellerna verkar vilanse om än ej död.

Och så imponeras man så klart av hur du klarar av med livet som mor till 6 barn... :-P

Sköt om dig. //Melinda

2014-04-06 @ 20:54:24
Postat av: Petra

Vill gärna fortsätta följa dig :)

2014-04-06 @ 20:55:28
Postat av: tiptip

ja din blogg är ju superbra och man får följa med i upp och nergångar och inte bara massa solsken och fattar att du inte alltid har det lätt
och milton är ju helt underbar! sötare kid får man leta efter. ja de andra med så klart.
men säg till om du ska göra bloggen bara för de som är medlemmar eller vad man ska säga

2014-04-06 @ 21:47:59
Postat av: Åsa

Hej! Jag har läst din blogg i flera år och vill gärna fortsätta. Känner igen mig i mycket. Är själv mamma till fem och allt är inte alltid bara en dans på rosor. Kram från Åsa

2014-04-06 @ 21:50:26
Postat av: Inger

Vill fortsätta läsa din blogg.

2014-04-06 @ 21:54:38
Postat av: Majliss

Här är en till som gärna vill följa dina inlägg, har gjort det sen du börja skriva. Jag kommer att sakna den om jag inte får följa med dig och din fina familj längre på er färd genom livet.

2014-04-06 @ 22:33:16
URL: http://honsakadorran.blogspot.com
Postat av: Helen

Hej! Jag har följt din blogg läänge och vill gärna fortsätta med det :-)

2014-04-06 @ 23:25:23
Postat av: Gunilla

Hej! Jag vill gärna fortsätta läsa din fina blogg.

2014-04-07 @ 06:58:59
Postat av: Tina

Hej, jag förstår varför du funderar på att låsa din blogg, såklart vill du kunna fortsätta skriva från hjärtat, och det är ju också det vi vill läsa, vad du har på hjärtat, för du skriver så fint om ert liv i er familj! Så, lås du din blogg, och jag vill gärna fortsätta följa dig och din familj!

2014-04-07 @ 07:40:23
Postat av: Carina Östlund

Vilken resa,du,barnen gör Följer gärna!

2014-04-07 @ 10:10:12
Postat av: Camilla

Vill också gärna fortsätta läsa. Kram på dig

2014-04-07 @ 11:19:52
Postat av: Mona

Jag tycker om din fina blogg och vill gärna fortsätta läsa den.

2014-04-07 @ 13:40:29
Postat av: Mia

Jag vill gärna fortsätta läsa, har följt din blogg i flera år.

2014-04-07 @ 14:16:57
Postat av: Susanna

Fortsätter gärna att läsa din blogg.

2014-04-07 @ 14:32:36
Postat av: Karin

Jag fortsätter gärna läsa din blogg. Kämpa på!

2014-04-07 @ 16:02:51
Postat av: margareta eifrém

Vill jättegärna följa dig och dina barn.

2014-04-07 @ 17:01:18
Postat av: Margareta

Vill jättegärna följa dej och dina barn på din blogg

2014-04-07 @ 17:04:30
Postat av: Lis

jag har följt din blogg länge och är imponerad av hur väl Du handskas med livets upp och nedgångar. Du formulerar Dig så bra och Du verkar ha så fina barn. Var stolt över dem. Jag fortsätter gärna att följa Dina tankar på din blogg.

2014-04-07 @ 19:03:27
Postat av: Kerstin

Vill gärna fortsätta att följa dig och din familj!

2014-04-07 @ 19:05:28
Postat av: Marielle

Jag har läst din blogg under några år och följt er i genom sorg och glädje och vill så gärna fortsätta göra det.


Svar: Hej du fina bloggläsare,
Jag har lyckats fiffla bort ( läs raderat ) alla mail från vart jag har domänen bloggen utrotaklumpen.com
Fixade ju det för x antal år sedan och det har liksom bara rullat på och aldrig strulat…tills NU!
Nu är den borttagen, mest troligt för att jag missat den lilla detaljen att jag fått mail om att jag ska göra någonting ( typ trycka på en länk eller så ) för att fortsätta använda domänen.
Så nu är den stängd…tillsvidare, kanske jag bör tillägga. Tills jag och min otroligt fantastiska och oumbärliga bloggdesigner hittar vart domänen ligger någonstans.
Hoppas på att klara ut detta inom en inte alltför lång framtid…så man snart kan klicka in sig på utrotaklumpen.com igen. Tekniskt "mumbo jumbo strul" !!! ;-)
Men till dess går det bra att använda utrotaklumpen.blogg.se istället :-)
Hoppas att du vill fortsätta att följa min blogg och Tack för att du läser så flitigt, det värmer <3
Ber om ursäkt för allt strul och meddelar så snart det går att använda "den gamla" adressen igen, men tills dess så följs vi åt via http://utrotaklumpen.blogg.se/

Kramar från Anna
Anna Silfver

2014-04-07 @ 20:44:29
Postat av: Anonym

Jag har läst din blogg under några år och följt er i genom sorg och glädje och vill så gärna fortsätta göra det.

2014-04-07 @ 20:45:01
Postat av: ann

Jag vill gärna fortsätta att läsa din blogg. Du är fantastisk på att skriva och uttrycka dig. Kram

2014-04-07 @ 21:18:46
Postat av: Maria

Jag vet inte hur jag hitta hit för flera år sedan,men jag är fast,har själv 4 barn tätt.Hoppas du vill fortsätta ha den "öppen"annars får jag skicka ett mail.Ha det så bra du kan!

2014-04-07 @ 21:51:55
Postat av: Isabelle

Här är en till som gärna fortsätter följa din blogg!

2014-04-07 @ 22:04:24
Postat av: Margareta

Jag började läsa din blogg 2009 och har följt dig genom åren.Jag vill väldigt gärna fortsätta att följa dig.

2014-04-07 @ 22:52:25
Postat av: Anonym

Hej Anna!
Jag har följt din blogg i många år. Du är så duktig och din blogg är verkligen proffsig och välskriven. Jag kan se en point i dina funderingar, men sluta inte att vara rak och ärlig ( även om Lassemannen eller svärmorsan blir sur på dig). Du är en fantastisk mamma och kvinna Anna. Följ ditt hjärta som du alltid verkar ha gjort. Jag följer din fina välskrivna blogg. Om du låser den vill jag gärna följa med, som ordförande i din fanclub, haha! Kram Eva

Svar: Hej du fina bloggläsare,
Jag har lyckats fiffla bort ( läs raderat ) alla mail från vart jag har domänen bloggen utrotaklumpen.com
Fixade ju det för x antal år sedan och det har liksom bara rullat på och aldrig strulat…tills NU!
Nu är den borttagen, mest troligt för att jag missat den lilla detaljen att jag fått mail om att jag ska göra någonting ( typ trycka på en länk eller så ) för att fortsätta använda domänen.
Så nu är den stängd…tillsvidare, kanske jag bör tillägga. Tills jag och min otroligt fantastiska och oumbärliga bloggdesigner hittar vart domänen ligger någonstans.
Hoppas på att klara ut detta inom en inte alltför lång framtid…så man snart kan klicka in sig på utrotaklumpen.com igen. Tekniskt "mumbo jumbo strul" !!! ;-)
Men till dess går det bra att använda utrotaklumpen.blogg.se istället :-)
Hoppas att du vill fortsätta att följa min blogg och Tack för att du läser så flitigt, det värmer <3
Ber om ursäkt för allt strul och meddelar så snart det går att använda "den gamla" adressen igen, men tills dess så följs vi åt via http://utrotaklumpen.blogg.se/

Kramar från Anna
Anna Silfver

2014-04-07 @ 23:03:44
Postat av: Elisabeth

Jag vill gärna fortsätta läsa din blogg.

2014-04-07 @ 23:18:26
Postat av: Annica

Hej, jag har själv alldeles nyss varit i den situation du nu beskriver, att inte riktigt våga blogga rakt ut och skriva det jag vill" I mitt fall handlade det om en helt annan sak, en jobb situation som var så frustrerande....
Men det jag vill säga är att jag nu har öppnat min blogg igen efter att ha haft den stängd, därför att det är lika frustrerande att bara skriva för vissa......
Det är klurigt att blogga, det är klurigt att vara människa, det är klurigt att våga älska, leva och sörja...
Vilket val du än gör, vill jag gärna fortsätta följa din livets resa och givetvis Melwins resa också. Kram Anna.

2014-04-07 @ 23:46:12
URL: http://mammatanten.blogg.se
Postat av: Charlotte

Hej,
Har följt din bökig Dahlin en under ett antal år och hoppas kunna fortsätta.
Kämpa på!

2014-04-08 @ 04:56:38
Postat av: Charlotte

Förlåt för auto correct... Skall vara... följt din blogg :0)

2014-04-08 @ 04:59:14
Postat av: Ingmarie

Hej! Tror att vi är många som följer din blogg och vill fortsätta göra det. Tycker att du skriver så bra om livets svårigheter som du tacklar på ett så bra sätt.
Är det inte samma sak om du lösenord-skyddar och godkänner väldigt många? Eller kommer du begränsa den till personer du bara känner väl?
Kan du inte försöka tänka dig för lite extra innan du skriver något som sårar någon annan. Förstår att det är svårt när man själv känner sig sårad men försök.
Skulle vara synd om du skyddade bloggen då den säkert betyder mycket för många eftersom den handlar om just livet i en småbarns famlij,med sjukdom, skilsmässa, separation svek och allt som hör livet till.
Tack för en riktigt ärlig och bra blogg!

2014-04-08 @ 09:01:24
Postat av: Maria

Jag följer gärna din blogg :-)

2014-04-08 @ 11:11:24
Postat av: Annika K

Hej.
Har följt din blogg länge.
Är tyvärr en av de där som sällan eller aldrig kommenterar.
Men hoppas iaf på att få fortsätta läsa din blogg.

<3

2014-04-08 @ 11:40:10
Postat av: Margareta

Vill gärna följa din blogg, du kan verkligen skriva direkt från hjärtat..

2014-04-08 @ 12:27:13
Postat av: Annika

Hej På Dig, jag vill också gärna fortsätta att läsa din fina blogg, har följt din blogg länge, men är inte den som kommenterar så ofta :(

2014-04-08 @ 15:23:31
Postat av: malin

Jag vill gärna fortsätta läsa din blogg!!

2014-04-08 @ 18:16:34
Postat av: Anita G

Hej!
Jag har följt dig under ett år ungefär och tycker att du är helt underbar på alla sätt och vis. Jag vill gärna följa dig på din resa....
Må så gott
//Anita

2014-04-08 @ 20:55:08
Postat av: Annelie

Hej! Jag läser gärna vidare! Tycker att du skriver väldigt bra! Må så gott!

Svar: Hej du fina bloggläsare,
Jag har lyckats fiffla bort ( läs raderat ) alla mail från vart jag har domänen bloggen utrotaklumpen.com
Fixade ju det för x antal år sedan och det har liksom bara rullat på och aldrig strulat…tills NU!
Nu är den borttagen, mest troligt för att jag missat den lilla detaljen att jag fått mail om att jag ska göra någonting ( typ trycka på en länk eller så ) för att fortsätta använda domänen.
Så nu är den stängd…tillsvidare, kanske jag bör tillägga. Tills jag och min otroligt fantastiska och oumbärliga bloggdesigner hittar vart domänen ligger någonstans.
Hoppas på att klara ut detta inom en inte alltför lång framtid…så man snart kan klicka in sig på utrotaklumpen.com igen. Tekniskt "mumbo jumbo strul" !!! ;-)
Men till dess går det bra att använda utrotaklumpen.blogg.se istället :-)
Hoppas att du vill fortsätta att följa min blogg och Tack för att du läser så flitigt, det värmer <3
Ber om ursäkt för allt strul och meddelar så snart det går att använda "den gamla" adressen igen, men tills dess så följs vi åt via http://utrotaklumpen.blogg.se/

Kramar från Anna
Anna Silfver

2014-04-09 @ 16:23:14
Postat av: Eva

Anna! Du skriver så fint och bra. Din blogg är riktigt proffsigt skriven. Jag vill så gärna fortsätta läsa om din fina familj. Kram Eva

2014-04-09 @ 17:05:01
Postat av: Katarina

Jag har följt dig ett tag nu, men aldrig kommenterat (som jag minns iaf :) ). Fortsätter gärna att följa dig och din vardag om det är OK med dig.
//Katarina

2014-04-10 @ 21:56:38
Postat av: camilla

Jag är en fembarnsmamma som har följt din blogg länge. Vill gärna fortsätta läsa om din familj.

2014-04-11 @ 22:36:08
Postat av: Pernilla

Hej, jag är en Bâlstatjej som numera bor i Paris och som följer din blogg sedan en tid tillbaka. Det är faktiskt den enda blogg jag läser. Tycker precis som de andra att det är nagot speciellt med din blogg som gör att man vill läsa mer. Du är begâvad och verkar vara en fin person och en supermamma. Jag vill gärna fortsätta att följa dig och hoppas att livet snart kânns mer uppât för dig!//Pernilla

2014-04-17 @ 01:40:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0