bloglovin

Nedräkningen har börjat...

2013-12-03 | 21:45:00

Nämen oj, vad hände…???

De fyra minsta sover allihopa, samtidigt, och de två äldsta är på hockeymatch i Gävle med pappan.

Så helt plötsligt fick mamman lite tid att göra något helt för sig själv, såklart blir det lite datortid ;-)

 

Känner mig hyfsat pigg numera…

Törs ju inte direkt jubla för mycket, men ”peppar peppar” så sover Snaske riktigt hyfsat på nätterna.

Efter att han somnat på kvällen ( allt mellan 20-24 kan det bli ) så sover han oftast sisådär en fyra timmar i sträck i sin egen säng, men sen vill han ha mat och då lyfter jag över honom till stora bingen :-) Där blir han kvar och ”snaskar” lite som han behagar fram till dess det är morgon, vilket det brukar vara, för hans del, runt sju tiden.

Sessan har blivit lugnare på nätterna, men vaknar fortfarande titt som tätt och är då väldigt beroende av att ha mamma eller pappa där liggandes bredvid henne, och hålla henne i handen.

Så vi ligger som packade små sillar allesammans i bingen, för alla har vi ett väldans närhetsbehov ;-)

 

Nedräkningen fram till dagen D ( läs julafton ) har börjat och startskottet för det var naturligtvis i söndags 1 december!

Julskyltning hoppade vi över och körde på hockeymatch i Västerås istället. Där FAIK åter igen stod som segrare och vår Albin var tvåmålsskytt *superglad kille och stolt mamma*

Men den absolut viktigaste delen för att julen ska kunna ta fart på allvar, började ju just denna dag…Julkalendern!!!

Satt som spikade i soffan allesammans när årets första avsnitt skulle visas…och den verkar ju hur bra som helst *hel lyckat*

Så åter igen är det lätt att få gossarna ur sina sängar på mornarna. Det är bara att köra med att julkalendern börjar NU, och vips så sitter de som små ljus i soffan. Sen är de skapligt vakna och redo för frukost och vi kan faktiskt skryta med att komma i tid till skolstart :-)

 

Julstöket har tagit fart på allvar. Jag hann faktiskt få upp det mest innan första advent och i fredags blev det en hel del av julshoppingen fixat.

Har ju även en kille som fyller 10 år här i december, så det blir ju till att planera födelsedag också mitt i allt som hör julen till. Presenter och party ska fixas, tioåringen ska ju firas stort så klart!

Presenter är ju kanske inte sådär överdrivet svårt att komma på i just detta fall, då det är hockeytokige Albin som fyller ;-)

Men fixas och donas ska det ju i vilket fall som helst…

 

Är ju en flitig nätshoppare, så det sista av julshoppingen gör jag nog via nätet. Enkelt, snabbt och smidigt, och en slipper ut bland trängsel och alla vinterkräksjuke baciller *mamman med den sjukliga bacillskräcken ;-) *

 

Nämen sådär då, så var ”egentiden” över för den här gången…Snaske is awake och förväntar sig ett skrovmål från spenen ;-)

 

 

 

 
 
 
Lite extra pussar och gos till vår lille kille Milton som idag har hunnit bli hela 8 veckor <3
 
 
 
 

 Snaske, vår lille gla´fis ;-)

 

 

Go´kväll på er alla!

 

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Dina barn har fått sett en härlig match i Läkerol arena. Brukar inte kommentera när jag är inne och läser din blogg. Jag måste bara få skriva att för mig är du en stark och underbar mamma till dina barn. Dina barn är såååå goa... Styrkekramar till dig!
// Åsa

2013-12-03 @ 22:10:19
Postat av: Malin

Så skönt att läsa att lille Snaske sover lite bättre på nätterna Anna! Så fin han är :) som alla era barn!
Varma kramar till er alla ♥

2013-12-04 @ 12:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0