bloglovin

Inte bara jul...

2013-12-17 | 23:43:00

 

Vår goa lille tomtenisse Milton <3

 

 

Så har vi lussat oss vidare till veckan innan jul :-)

Vi myser vidare här i ”julstugan”, eller ja, det har väl mer liknat en sjukstuga ett tag…

Lilla sessan har haft feber och hosta, Albin låg däckad i helgen och mini snaske är snorig och lite rosslig i halsen. Men naturligtvis inte så mycket på dagen utan på natten då han ska ligga ner och sussa, så då blir han såklart orolig och spenderar största delen av natten ( läs hela långa natten ) ”snaskandes” på mig.

Filippa vet vi inte, helt ärligt, om hon påverkas utav fullmånen eller vad det kan vara som spökar, men hon har varit nästintill omöjlig att få att somna, och när hon väl slumrat in har hon sovit som en kratta för att sedan vakna nästan direkt och illtjuta.

Ja så några riktiga ”pissnätter” har vi haft ett tag, och den sjukliga tröttheten har än en gång gjort sig påmind!

Är väl mest troligt en kombo av förkylning och fullmåne som är orsaken, om nu fullmånen kan ha en sån kraft och påverkan som många säger…

Kändes lite småsurt bara, då sessan hade hunnit fått in riktigt bra sovrutiner och sov gott både vid dagsvilan och på natten.

Men men, man ska visst inte tro att man har hittat bra rutiner på något, för då smäller det ;-)

 

Nu sover dock alla gott, utom förstås då lille snaske, som envisas med att ligga och ”tjåla”

Hade mer än gärna gått och sussat jag med, men nej han ska ha sin vakentid nu ( uppenbarligen ) och den enda som ”duger” är mamman…Tydligen även fast hon är ”tråkig" och sitter bredvid och bloggar ;-)

Förhoppningsvis tröttar jag ut honom snart så vi får gå och lägga oss nån gång…

 

Var till Västerås idag för ännu ett besök vid sjukhuset. Melwins syn skulle kollas och även den sk ”Pricken” som hittades för några år sedan på ena ögat.

De två minsta ( Filippa och Milton ) hängde såklart på de också och skötte sig exemplariskt! Trots en del väntan, ut och in i bilen och en hel del folk överallt…Men ett kärt besök vid ”gamla” välkända Lekterapin piggade upp och kanske var det den leken som räckte för att guldklimparna skulle hålla humöret uppe ;-)

Melwins syn var helt perfekt och ögonläkaren ansåg inte att Melwin måste kollas regelbundet framöver. Om det nu inte skulle vara så att vi märker något konstigt och anmärkningsvärt eller att hans ”cancerläkare” anser att han visst bör kolla synen en gång per år, för säkerhets skull…Vi får väl se när vi måste dit och undersökas igen, men skönt att få ett kvitto på att Melwins syn var okej och att ”Pricken” fortfarande var oförändrad och är att betrakta som en godartad pigmentförändring ( som en leverfläck, fast i ögat liksom ) och ingenting annat, mest troligt inget vi behöver oroa oss över och kommer att få några som helst problem med i framtiden *wonderful*

 

Många väntar på julen och räknar dagarna till julafton, vilket vi i och för sig också gör, men först har vi något ännu viktigare att fira…Prins Albins 10 års dag!!!

Imorgon ( 18 december ) är det äntligen dags, och som han har väntat vår Abbe :-)

 

Allt är fixat och förberett och givetvis kommer han att väckas med skönsång från hela familjen och presenter, för att sedan gå till skolan och komma hem till tårta och paket och firande från familj och släkt.

 

 

Vår 10 åring ska firas med pompa och ståt!

 

 

 

 
 
 
Finaste, goaste och allra bästa hockeykillen Albin, 10 år 18 dec 2013
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0