bloglovin

Piggelin sessa...

2012-11-06 | 10:23:59

Bebistiden när den är som bäst…

Filippa bestämmer sig för att vakna HALV SEX!!!

Vet att det säkert är flera av er därute som kliver upp så tidigt på morgonen, men det gör helst INTE jag ;-)

Speciellt inte när övriga familjemedlemmar sover sött, förutom Lasse då, för han halkar ju också med i sessans trista morgonrutiner.

Hoppas inte det blir nån vana, måste ta ur henne detta med tidiga mornar direkt ;-)

NU sover hon såklart så sött så, men det gör inte jag…har aldrig klarat av att gå och lägga mig så här under dagen, och speciellt inte då jag hunnit klunka i mig en balja kaffe ;-)

Så jag har nu hunnit med att dammtorka, städa toaletten, dammsuga och torka golvet innan 10 på förmiddagen…inte så illa va, och sessan hon bara sover :-)

Så nu blev jag nästan lite rastlös ;-)

Men snart så ska jag packa inför sessans babysim.

Hämtar Melwin när han slutar förskoleklassen halv tolv, lunchar med honom och hämtar sedan upp lille Vincent innan vi drar till Avesta, med ett stopp i Norberg för att hämta upp Lasse.

När Melwin och Vincent följer med och badar kan jag inte fara själv. Då en av oss ska vara i undervisningsbassängen med sessan och den andra ska passa Melwin och Vincent i de större bassängerna och rutschkanan…

Så det blir en mysig eftermiddag tillsammans :-)

 

Robin och Albin går ju i skolan till sena eftermiddagen ( typ ) och Albin har dessutom Rockskolan på eftermiddagen och sedan hockeyträning.

Så hela familjen samlas väl till middagen, skönt att man får träffas allihop då i alla fall!

 

På torsdag är det dags att fara till Akademiska sjukhuset med Melwin. Vi ska träffa Bosse och gå igenom Melwins senaste MR bilder, som togs redan i början av oktober.

Men som ni redan har läst fick vi ju, tack och lov, ett brev från Bosse för några veckor sedan som talade om att tumören var oförändrad, så vi kunde andas ut för denna gång…SKÖNT!

Ovanligt att utan oro och nervositet få köra till Ackis, men härligt...

Bosse ska göra en neurologundersökning av Melwin och efter det ska Melwin få träffa neuropsykologen för en bedömning där.

Satt hela kvällen igår och fyllde i papper vi fått från neuropsykologen.

En hel lunta som kallades för Föräldraskattning och det vara ”tusen” ( lätt överdrivet ) påståenden som jag skulle svara på om det stämde in bra, dåligt eller inte alls på vår Melwin.

Lite knepigt att kunna relatera till verkligheten då formuläret vände sig till barn och unga mellan 5-21 år. Ganska så stor spridning liksom och Nej jag anser inte att Melwin riktigt Ringer vid behov sjukvårdsupplysningen eller vårdcentralen för att få råd angående hälsa och sjukdom eller boka besökstid ;-) Ha ha ha, men det var väl som sagt en väldigt generell blankett och tack och lov fanns kolumnen Saknar förutsättning…

Men den var ju i alla fall på svenska, det formulär jag sedan skulle fylla i var på engelska, då den var från PSI, protoncentrat i Schweiz, där Melwin blev strålbehandlad.

Det kan vara nog så klurigt att förstå alla medicinska termer och svara rätt och riktigt, tur att Google translate finns ;-)

Men nu är allt fixat och klart och vi är redo för ett Ackis besök på torsdag :-)

 

 

 

Nu vaknar mitt minsta gosetroll…hörs mer sen :-)

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0