bloglovin

Julen 2012...

2012-12-28 | 10:04:00

Så var julen över för den här gången…och lika bra var väl det, inte en av mina bästa jular direkt ;-)

För det första, pojkarna fyra hos sin pappa.

Kändes mer än jag kunde ana, när julafton väl kom.

Är ju liksom ”bara” en dag av alla 365 dagar på året, men så gick det inte riktigt att tänka när man satt där på julafton. Tittandes på granen och toksaknade mina gossar…

Men tror i alla fall att sessan fick en ok första jul.

Hon saknar ju även hon sina brorsor när det är pappa vecka. Man märker hur tyst och ”tråkigt” hon tycker att det är i huset.

Inte var hon särskilt intresserad av julklapparna heller, utan det var mest jag som slet i papperet och verkade ivrig ;-)

Själv kröp hon hellre runt och pillade på allt som hon inte får…kontakter, brorsans Lego, kattungarna etc ;-)

 

Sen var det ju min egen pappa också, som för första julen i hela mitt liv inte var hemma. Han låg på sjukan och även det kändes trist och tråkigt, ja helt värdelöst faktiskt…

Så ingen var nog gladare än jag när julafton till sist var över och man kunde blicka framåt mot annandagen och pojkarnas återkomst. DÅ firade vi jul!

Hämtade gossarna redan vid 10 tiden och när de kom hem så låg alla klapparna som ”Tomten” lämnat under granen.

På bara några minuter var det ett virrvarr av papper, klappar och prylar överallt. Men framför allt…fem glada barn som med stor glädje och iver öppnade sina klappar.

Vi åt julmat och smaskade godis och knäck.

Mormor kom över en sväng och allt var som om det var julafton…förutom då Kalle o co på TV och att själva jultomten kom på besök.

 

Så nu är det liksom över och det är bara att blicka framåt mot ett Gott Nytt år! Ett nyår som jag firar tillsammans med alla mina älsklingar, uppe i Sälen.

Japp, på söndag morgon drar vi allesammans till Sälen fjällen för en vecka av skid/bräda/pulka åkning och en massa mys tillsammans. *Lovely*

Melwin ska gå i slalomskola, vilket han verkligen ser fram emot.

När vi testade hans nya utrustning för nån vecka sedan, så hade han riktigt bra balans och tyckte det var superskoj att åka. Så jag misstänker att han kommer att gilla backarna skarpt när han väl har fått in snitsen med att stanna och svänga och att åka lift såklart :-)

 

Avslutar väl med några små bilder från julafton ändå…Filippas allra första jul! ( men nästa julafton börjar jag se fram emot redan nu, för då är alla älsklingar hos MIG ;-) )

 

 

 

 
 
Självklart hade Tomten varit hos oss under natten till julafton och lämnat några klappar under granen såklart, så lite öppnande i pyjamas blev de ju :-)
 
 

 

Hm hm hm, vart börjar man riva liksom...;-)

 

 

 
 
Sessans allra första docka...numera döpt till Astrid
 
 
 
 
Fina lilla Filippa, julen 2012, hennes allra första!
 
 
 
 
En "lära gå stol", kan verkligen komma väl till pass, då sessan bara vill träna på att gå, och faktiskt redan gått hela två steg på "egen hand" :-)
 
 
 

 

Kommentarer
Postat av: Kia (ängeln Simons mamma)

Ja du Anna,livet blir ju så när man är separerad.Barnen behöver båda föräldrarna men samtidigt går det inte när man inte lever ihop längre.För mej är det inte det värsta problemet sedan jag separerade från Simons bröder.Dom lever ju och finns i samma stad.Det värsta för oss och tyvärr många andra är att vi har förlorat vårt älskade barn till cancermonstret....det blir alltid,alltid tomma jular,födelsedagar.För alltid.Njut av er Sälen vecka....vi väljer värmen.Snart väntar Dubai.Ha ett riktigt GOTT NYTT 2013.Kram Kia

Svar: Du har så rätt Kia...och nu skäms jag lite över mitt "gnäll inlägg". Det är ju som du skriver så att mina pojkar finns i samma stad och nästa jul kommer att se annorlunda ut, något det inte kommer att göra för er :-( Underbart att få komme iväg till värmen, ha de bäst där och önskar även jag ER ett riktigt Gott Nytt År! Kram
Anna Silfver

2012-12-28 @ 10:46:41
Postat av: Maria

Var glad istället att det finns en pappa till dina barn, mina barn får åka till en kyrkogård varje julafton och önska god jul

2012-12-28 @ 14:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0