bloglovin

Tack...

2012-04-03 | 10:41:38

Jomenvisst, det gick ju faktiskt riktigt bra för sessan, fastän storebrorsorna inte var hemma och det var tyst och lugnt i huset.

Hon somnade ganska tidigt igår kväll. Var väl trött efter en heldags utflykt.

Så vaknade hon vid ett snåret för lite matning och sov sedan till 05 då hon väckte mig med att det sprakade ordentligt i baken.

Och mycket riktigt, det var en totaltömning. Helt fascinerande hur mycket det egentligen kan komma ur en sån liten pyttimal kropp…

”Senap” över hela ryggen, pyjamasen, sängkläderna.

Japp, det blev till att morgonbada ;-)

Sen var det dags för lite vakentid, så vi ”hängde” i soffan framför Nyhetsmorgon hon och jag tills hon slocknade igen vid halv åtta tiden. Men då hade ju jag hunnit med ett par koppar kaffe och var lagom pigg igen…

Sessan sover fortfarande och jag har tänkt flera gånger att jag ska lägga mig en stund med henne, men istället har jag tagit tag i nåt annat.

Hade en bergsliknande tvätthög, ovattnade blommor och pojkarnas rum behövde städas. Men det har jag nu också hunnit med att ta tag i. Skapligt effektivt att kliva upp sådär tidigt, man får ju liksom lite gjort och klockan är ju bara tio :-)

Som tur är kommer sessan garanterat även ta sig en eftermiddags lur och då tänker jag i alla fall hänga på…

Finns det nåt skönare än att slumra med en varm och go unge bredvid sig…???!!!

 

Lasse har tagit en liten arbetsdag idag, mitt i pappaledigheten. Känns inte helt nödvändigt att han ska vara hemma hela veckan. När det är bara jag och sessan hemma så behövs det ju inte så överdrivet mycket avlastning. Som sagt, hon sussar ju en hel del, och det är ju i nuläget enbart jag som kan mata henne, så då är det bättre att spara pappadagar till tillfällen när grabbarna är hos oss. För DÅ är det jätteskönt att vara två vuxna hemma för att kunna räcka till åt alla :-)

Och imorgon får vi ju två av gossarna hos oss över dagen, så då får jag även ha min Lasseman hemma.

Snart är det ju dessutom långhelg, PÅSK!

Jag och sessan ska ner på stan idag och fixa lite påsk bestyr. Vet att det är påskharen som kommer med påskäggen. Men ibland behöver han lite hjälp på traven ;-)

 

Avslutar med att skicka ut ETT STORT VARMT TACK  till Er alla som gratulerat oss till vår nykomling, lilla fina Filippa!!!

( Carin, stort Tack för det fina kortet )

 

 

 Kommentarer
Postat av: Inkan och Ligan

Ha en bra vecka !

Tazz&Kram

2012-04-03 @ 21:23:22
URL: http://inkanochligan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0