bloglovin

Hej va de går...

2011-03-11 | 11:10:45

Fredag, härliga fredag!!!

Helgen är på intågande och det betyder även att på söndag får jag åter igen träffa mina små prinsar…LYCKA!

Veckorna går rätt fort ändå må jag säga…

Jag pratar med pojkarna varje kväll i telefon och då känns det i alla fall inte så himla länge, även om en vecka alltid är en vecka.

Men det är mycket praktiskt som jag ska lyckas hinna med så här på mina ”barnfria” veckor också.

En hel del att ta tag i när världen mer eller mindre vänds upp och ner…

Huset har vi ju en köpare på, så ett nytt boende vore ju inte fel att hitta. Men ett i den storleken där även fyra barn ska få plats verkar inte riktigt växa på träd här i stan.

Men det borde väl lösa sig snart, hoppas jag i alla fall ;-)

 

Tycker att barnen verkar glada, lugna och harmoniska varje dag jag pratat med de den här veckan och det känns ju skönt bara det.

Som jag sagt tidigare, de har det ju absolut inte dåligt hos sin pappa, tvärtom. Utan den största omställning är nog kanske ändå för mig, som plötsligt ska vara ”utan” de en hel vecka.

Men som med allt annat så växer man väl mer eller mindre in i de olika situationer man ställs inför i livet, även om det kan ta lite tid att ”falla på plats”.

 

Vad det gäller den pågående separationen kommer jag som sagt inte grotta så mycket i det, och det finns förresten inte så mycket att tillägga heller.

Tidigare i veckan var väl stämningen inte sådär jättegod kanske. Men jag och barnens pappa har rett ut det hela oss emellan och det känns bra att vi kunnat lägga det hela till handlingarna.

Vi kan kommunicera med varandra och det är ju huvudsaken i allt detta. Vårt största gemensamma intresse är ju att barnen i allt detta ska ha det bäst och det är just det vi lägger vårt krut på.

Den utomstående inblandning som skedde tidigare i veckan var inget som varken jag eller barnens pappa hade önskat oss, och det har nu påtalats för de berörda, för att i fortsättningen undvika just sådana pajkastnings scenarior, som ingen av oss på långa vägar är intresserade av.

 

Beslutet att vi skulle separera var ett gemensamt beslut jag och barnens pappa tog.

Men det betyder ju inte att själva separationen i sig blir lättare för det. Det är en våg av känslor som svallar fram och tillbaka, och man slits mellan hopp och förtvivlan, helt klart.

Men vi är båda fast beslutna att gå skilda vägar och det är ett riktigt beslut som på sikt säkert kommer att leda till att vi alla mår bra.

 

Som i alla kriser är det enormt viktigt och stärkande att känna stöd från omgivningen. Förutom mina underbara vänner som jag har turen att ha omkring mig, så måste jag tacka för de värmande kommentarer och mail som jag får.

Att människor i liknande situationer hör av sig och berättar deras erfarenhet etc, är jätteroligt.

Missförstå mig inte, det är naturligtvis inte jätteroligt att även andra befinner sig i kriser med svårt sjuka barn eller genomgår en separation.

Men det är skönt att höra att man inte är ensam och att man kan utbyta erfarenheter och tankar med ”likasinnade”.

Kommer att svara er alla, för som sagt jag uppskattar verkligen att ni hör av er, men det går inte alltid så fort för mig ;-)

Men ha tålamod, jag skriver så gärna, så gärna…:-)

 

Nu måste jag återgå till ivrigt jobbsökande, locka fram ett lämpligt framtida boende och förbereda lite inför den kommande helgen…;-)

 

KRAM till er alla!

ÄLSKAR ER MINA UNDERBARA SMÅ!!!
 

 

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Inkan o Ligan

Hoppas du får en underbar helg.

Snart är det söndag för dig.

Kram

2011-03-12 @ 10:29:40
URL: http://ligans.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tänkte på dig och dina pojkar nu när jag kollar på melodifestivalen. Jag tycker att det är bra gjort av dig och ditt ex att kunna sätta era barn i fokus och kunna lägga er situation åt sidan.

Kram Christina

2011-03-12 @ 20:53:07
Postat av: Anna K

Allt gott till er!

2011-03-13 @ 18:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0