bloglovin

Tankar som kommer ifatt...

2011-04-19 | 17:53:55

Har återhämtat mig lite nu, även om det fortfarande känns tungt.

Det är tomt här hemma, att se barnens sängar tomma och deras rum orörda gör ont i både kropp och själ.

Vet ju att de har det toppen med sin pappa, att det är jag som saknar de så att det svider och inte tvärtom…

De har fullt upp med att ”rå om” sin pappa, och ha skoj med honom :-)

Pratade nyss med mina små hjärtan i telefon och de har det bäst. Handlar saker till sina nya rum och igår fick de nya cyklar, så visst var de på bra humör, så det känns ju skönt.

 

Känns som om allting har börjat trilla ner i mitt kanske lite tröga huvud, att jag faktiskt ska leva utan mina barn varannan vecka. Att det inte bara är nu, utan för all framtid…

Har nog inte riktigt haft tid att tänka och känna efter så noga, det har liksom gått i ett, hela tiden.

Separationen, flytten och allting omkring det, så jag har inte riktigt haft tid att känna efter förrän nu, tror jag…

Men nu känner jag kanske efter mer än nånsin och det är en minst sagt skrämmande känsla, även om jag fortfarande inte anser att separationen var ett felaktigt steg att ta.

Det är och kommer så förbli till det bästa.

Men trots det så hoppar jag ju inte direkt högt av glädje inför det faktum att jag inte kommer att ha mina små hjärtan, mina barn hos mig mer än varannan vecka.

Tungt, hårt och jobbigt i min värld, men det är så det ser ut, det är så det är och jag kan inget annat göra än att inse faktum och acceptera.

 

Vi börjar trots allt komma i ordning i ”lillhuset” nu och det känns skönt. Visst finns det mycket kvar att göra, men det gör det väl alltid.

Man kan pyssla i trädgården, röja i garaget och städa och dona i huset, men så ser det väl ut i var och varannans hem antar jag…det är det som är huslivet ;-)

Är i alla fall så pass klara att man törs skriva att det är fritt fram att komma ut och hälsa på oss!!!

 

Toppen väder i flera dagar har vi haft, vilket gör att det blir en och annan prommis med vovvsingen, man vill liksom bara vara ute…men så hamnar jag ju också här framför datorn titt som tätt ;-)

Det är ju så mycket jag ska försöka hinna med att göra nu när pojkarna är hos sin pappa. Vill ju inte sitta så mycket framför datorn när de är här, då finns det ju annat att göra…

Nu håller jag på att kika på födelsedagspresenter åt vår lille Melwin. Han fyller ju hela 5 år nästa vecka.

Barnkalas blir det på sista april, men han fyller redan den 28:e april. Så då blir det till att fira stort, och då behövs det ju en och annan present :-)

Lite påskfirande hinner vi också med att få med gossarna. Jag hämtar de på söndag vid tiotiden, så då har vi ju i alla fall påskdagen och annandag påsk ihop. Känns bra, det är ju annars lite tufft att ha de borta hela tiden under en storhelg.

Lite ägg och annat gott måste de ju få även från mamma…;-)

 

Nej, nu ska jag slita mig och göra ett ryck här hemma. Kanske dammsuga lite och ta reda på tvätten, man kan ju råka få ”oväntat besök” nån dag…;-)

 

 

Kommentarer
Postat av: Inkan o Ligan

Hoppas du trots allt får en fin påsk.

Kram

2011-04-20 @ 08:38:17
URL: http://ligans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0