bloglovin

Bröllopet...:-)

2010-09-19 | 17:00:31

Sitter och fullkomligt trycker i mig chips o dip.

Flottet måste bara i och det är helt klart den bästa återställaren, så här dagen efter…;-)

 

Dagen efter ja, dagen efter bröllopet. Våra bästa vänners fina och fantastiska bröllop.

Det var en helt galet rolig kväll/natt och jag tror faktiskt att alla gästerna inklusive brudparet, instämmer till fullo…:-)

Trots att tankarna och alla känslor inför tisdagens kommande besked ständigt fanns där, så tyckte jag att det flöt på riktigt bra ändå. Jag lyckades släppa loss, ha roligt och fokusera på dagen och insupa all glädje som fanns omkring en.

Visst, det blev en liten svacka under kvällen, då jag kände att tårarna kom. Allt kom över mig, men efter att jag samlat mig lite och tagit ”time out” på toaletten en stund, så gick det att ”komma igen”.

Så glad att vi gick, att vi fick vara med och dela våra vänners stora dag, att vi fick ha roligt tillsammans med de bästa…!


Tack för en oförglömlig dag, Nannie o Johan!
Så vackra, så fina, så härliga, så goa


Kommentarer
Postat av: Tina

Skönt att läsa att ni gick på bröllopet och att ni hade en rolig kväll. Tänker på er. Ni känner inte mig men har blivit fast i din blogg har själv en son på 15 månader och en bebis i magen som kommer i januari. Känns som man tar vara mer på tiden efter din blogg. Håller tummarna inför tisdag. Kramar Tina

2010-09-19 @ 18:26:25
URL: http://Tinajos.wordpress.com
Postat av: Linda

Jag är också en sedan länge trogen läsare av din blogg. Följer er resa i upp och nedgångar dagligen och har tack vare din blogg och "Den starkaste stjärnan" aktivt börjat stödja Barncancerfonden. Jag har tyvärr också tvingats leva nära cancermonstret under många år. Min mamma drabbades när jag var 11 år och hon kämpade i 8 år innan det som inte får hända hände.. Nu när jag själv snart ska bli mamma för första gången så snurrar tankarna mycket kring cancer. Tänk om jag drabbas? Tänk om jag inte får finnas där och se mitt barn växa upp! Eller mycket mycket värre - tänk om mitt barn drabbas! Jag kan inte föreställa mig den smärta och oro som ni känslomässigt plågas av just nu. Men jag vill tala om att jag tänker på er och hoppas så innerligt att beskedet på tisdag ska vara positivt! Heja Melwin - du klarar det här!!!

2010-09-19 @ 22:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0