bloglovin

Love Love Love...

2010-09-17 | 19:19:19

Helgen har nu börjat och jag ringde aldrig till någon läkare.

Känns som ett rätt beslut…!

Möte inbokat på tisdag, alltså tisdag får det bli!

 

Bröllopet står för dörren och att ändå ha hoppet kvar och liksom kunna tänka ”inga nyheter är goda nyheter” känns rätt för stunden.

Nu ska jag bara ägna tankarna ( eller försöka väldigt hårt iaf ) åt härliga kärleks tankar.

Bröllop = kärlek i stora doser och det blir man bara så härligt glad av :-)


Har nyss avslutat den traditionella fredagsmiddagen, TACOS och nu väntar den stora chipsskålen och lite snask, tillsammans med världens mest underbara familj!

Imorgon är det mina kära, underbara vänners dag, och ingen annans…så de så :-)

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej!

Jag kände mig lika tveksam som du i veckan inför din beslutsångest och kunde inte komma med något gott råd. Det är ju lätt att vara efterklok, men jag tycker att du valde rätt, att inte ringa. Det är ju trots allt den verkligheten både ni och vi lever i att inte veta och att leva på hoppet :)Ju längre tiden går desto fler bloggar av föräldrar till barn med hjärntumörer orkar jag läsa. Det är konstigt vad det tar tid att förstå vad man går igenom. För exakt ett år sedan när min då sju-åriga dotter var nyopererad för hjärntumör och vi kommit tillbaka till BOND-avdelningen i Linköping kunde jag inte läsa Barncancerfondens tidning, för jag tyckte inte att mitt barn hade cancer. Cancer var ett stort svart hål. Vad det är lätt att sätta på sig skygglappar. Nu vet jag att cancer innebär ett spektra av olika slag med olika behandlingar och individuella biverkningar då alla är olika, samt att det viktigaste av allt, att många barn överlever detta monster.Jag håller tummarna och hoppas innerligt att Melwins tumör inte blivit aktiv. Det måste finnas barn som fixar denna monstersjukdom.Min dotter Tilda är fortfarande under cellgiftsbehandling tillsvidare. Vi har MR i början av oktober och resultatet blir väl ganska avgörande för fortsatt behandling eller inte.Håller tummarna för er på tisdag!

Kramar Camilla

2010-09-17 @ 19:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0