bloglovin

Hit och dit och ingenstans...

2010-10-27 | 23:09:35

Blir ett kort inlägg idag…

Känner mig som en urvriden disktrasa och är såååå trött!!!

Ska därför försöka att pallra mig i säng i skaplig tid ikväll och hoppas verkligen, hårt, hårt på att kunna somna och sen lyckas med bedriften att sova en natt utan oro och mardrömmar…

Lyckas alltid att tänka och fundera för mycket precis vid läggdags, och sen är det kört…Men det ska jag inte gå in på närmare nu, för då sabbar jag väl allt igen ;-)

 

Fattar inte att dagarna går så himla fort…vill ha 24 h x 2 på ett dygn, Tack!

Tycker inte att jag hinner med just nånting och ändå fladdrar jag runt typ överallt och slår aldrig ner rumpan känns de som.

 

Idag var det sjukhus besök i Västerås för Melwin. Han skulle träffa Logopeden igen och träna lite.

Innan sjukan svängde jag raskt in på stan för att då, som jag tidigare berättat om, införskaffa Melwins vinterjacka och Robins termobyxor och vinterjacka.

Det var då tänkt som ett raskt ärende, men det tog ju som vanligt ett par timmar för mig och minisarna att röja runt i affärerna.

För de går ju liksom inte att bara springa in, ta vad man ska ha, betala och sen är man klar…Nej, nej, däremellan ska det bytas bajsblöjor, stoppa i något i hungriga små magar, sondmata Melwin så han ska vara nöjd och belåten iför hans uppgifter hos logopeden…Ja, allt tar sin tid ;-)

Men jag fick i alla fall med mig Melwin och Robins vinter kit hem, plus en liten nyhet till mig själv inför fredagens ”girls night out” och jag han till och med in på leksaksaffären och inhandla diverse dräkter och ”hemskheter” till Robin och Albins Halloween disco i skolan *heja mig*

 

Efter sjukhus besöket var det dags för det sedvanliga Mc Donalds besöket. Skämdes en aning när tjejen i kassan visade upp bok efter bok att lägga i Happy Meal påsen, och jag dissade den ena efter den andra med kommentaren ”den har vi redan” och ”den också tyvärr, har du ingen mer?”

Men nu tillhör det ett av Melwins små ”krav” när han besöker sjukhuset, att lunchen ska intas på just Mc Donalds. Visst, ibland kan han göra en liten variation och tycka att även Max går bra, men det är mera sällsynt faktiskt. Så ja, vi har typ alla Happy Meal böcker/leksaker etc…

 

Snabbt hem till Fagersta igen, hämta grabbarna och iväg med Albin till brottningen.

Hann uträtta några ärenden, och satt sen snällt och tittade och hejade på sonen när han tränade.

 

Men nu är det jag och sängen som har träff och inget annat som gäller…

Imorgon tror jag bestämt att det är min tur att visas på Expressens web.

Mitt hjälte Mama klipp…

Undrar hur det blev, har ju inte en blekaste aning, vi fick ju inte se klippen innan.

Så det är premiär även för mig imorgon, Spännande! Tänk att fyra timmars i stort sett konstant babblande kan klippas ihop till 6 fjuttiga minuter, och ändå innehålla ”det viktigaste”…

Kan det verkligen fungera det…???

Ja, vi får väl se imorgon!!!
Go'natt alla kära läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0