bloglovin

En jävla massa packning...

2010-03-18 | 22:48:02

Har precis kommit tillbaka från en lugn och avkopplande kväll i frisör stolen :-)

Eller ja, några timmar har jag väl allt varit hemma, och hjälp till med att lägga småttingarna och plocka undan en hel del. Saker som av någon underlig anledning kommer fram under dagen och placeras på de mest konstiga ställen…;-)

 

Min frisör är bara så bra!

Inte bara är hon bäst på hår och gör mig ”oemotståndligt” vacker, utan också är hon en frisk fläkt att prata med.

Även om vi mest pratar om tunga, mycket tunga ämnen. Så känns det skönt att sitta där några timmar, helt utan barn, bara mig själv, och bara prata och prata…

Vet inte om jag egentligen behöver min psykoterapeut, kanske räcker med att gå lite oftare till frissan…???

 

Har jag påbörjat packningen inför vår Göteborgs vända än då…??? Nej, såklart inte!

Hade stora planer på att fixa det under dagen, men icke…

Jag , Melwin och Vincent har mest varit hemma hela dagen, just för att vi skulle packa och greja.

Men istället satte vi igång med helt andra projekt.
Melwin hittade en flaska med små godisar i ( på Robins rum, men det talar vi tyst om ). Det var ju en ren självklarhet för vår Melwin att dessa små godisar inom kort skulle käkas upp.

Då mamman i huset mer än gärna ser lille Melwin äta med munnen, svarade hon glatt ”klart du ska äta upp det där snasket”, utan att för den sakens skull ens tänka efter hur länge det där snasket kunde ha legat där, i Robins låda.

Ja, och för er som tycker jag var minst sagt obarmhärtig mot stackars Robin, med att låta hans snask gå ”till spillo”, kan jag lugnt tala om att ha inte ens har tittat på det där snasket på alltför länge, inte ens ägnat det en tanke. Vill bara poängtera att jag inte på något vis var hjärtlös ;-)

 

Jag blir ju bara så himla glad så fort Melwin vill stoppa nåt i munnen, äta den naturliga vägen och inte bara med pumpen. Om det sen innebär godis på en torsdag spelar ingen roll, ungen äter ju, och det är det som räknas!

Hur som helst så blev flaskan ganska så snart tom och Melwin kom då på den brillianta idén att fylla den med vatten. OK, han blev placerad i badrummet, vid handfatet…

Efter att jag ganska så länge har hört kranen stått och rinna för fullt och Melwin glatt leka med flaskan och vattnet, blir det tyst…en längre stund faktiskt och jag pallrar mig dit för att titta.

Då har den lille gossen satt igång med att tvätta toaletten! Han har blött ner den ordentligt med hjälp av sin lilla vattenflaska och sedan tagit våra handdukar till att torka, lite här och lite där…Rent och fint blir det förvisso, men kanske inte så fräscht ändå ;-)

Jag låter honom hållas, då han såklart tycker att han är världsbäst på att städa och jag tar tag i att plocka undan vinterkläderna istället. ( vet att jag borde ha packat, men det lockade verkligen )Låter kanske tossigt, men för mig är våren här nu!

Har nu tvättat och lagt undan alla vinterkläder, eller i alla fall de tjockaste och mest ”vintriga” kläderna.

Vissa vantar, mössor och jackor använder ju pojkarna fortfarande, men mycket har rykt ner i källaren nu.


Slaskväder innebär plask kläder!

 

Sen kom jag på att jag ju skulle ordna lite bland barnens alla pyssel och minnes saker.

Så då hamnade jag och Melwin bland kartonger med foton, en hel massa pyssel och andra minnesvärda ting. Tittandes, skrattandes och med en hel del historier som berättades. Vincent sov middag och vi hade ”all tid i världen”.

Visst, vi borde kanske ha ägnat oss åt att packa istället, men allt annat verkade vara tusen gånger roligare.

Ni kanske redan har insett hur mycket jag faktiskt hatar att just packa.

Det är så himla, ofattbart tråkigt, och jag drar mig in i det längsta.

Men imorgon är det dags, det finns ingen återvändo…

 

Om inte kanske…jag skulle ta och gå på öppis, handla, fika med kompis, ha svärföräldrarna över på mat/fika…Jo, det är ju så det är tänkt :-)

Packa, det kan man ju göra en annan dag…;-)

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0