bloglovin

En annorlunda uppväxt...

2010-03-15 | 18:28:53

Helt klart har vår minsting Vincent fått en lite annorlunda ”start i livet”.


Då han endast var 4 månader när Melwin insjuknade och lades in på sjukhus, har han fått tillbringa en stor del av sitt liv, på just sjukhus och i stort sett alltid varit med vid Melwins behandlingar.


Melwins vardag är allas vår vardag i den här familjen, självklart, men jag börjar mer och mer inse och kan inte annat än skratta åt hur vår lille Vincent tycker att det mesta kring Melwin och hans sjukdom är högst normalt…


T ex nu på senaste tiden har Vincent bestämt att även han vill äta med pumpen istället för med munnen, eller kanske till och med bådadera, tycker han verkar som en jättebra idé.

Han drar villigt upp tröjan, blottar sin lilla mage och ”kräver” att vi ska pluppa in sondslangen i hans navel…:-)Hur sött som helst, men visst, lite skadad av hela situationen är han kanske ;-)

 

 

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej starka, tappra Anna!

Så glad att jag hittat hit och kan följa din blogg. Du skriver så himla bra och fängslande så det är helt beroendeframkallande att läsa! :)

Tack för dina grattisönskningar på fb.Stor varm kram, Maria

2010-03-16 @ 14:03:01
URL: http://maria-sandberg@blogspot.com
Postat av: Nina

Gooa söta Vincent, jag ler samtidigt som jag gråter. Vilken bisarr verklighet våra barn fått leva i... Tänk att de ändå är så starka så otroliga. Vad vore vi utan de små som kan få den tyngsta dag att ljusna upp lite med bara ett litet busigt leende!Massa kramar till er!

2010-03-16 @ 20:46:15
URL: http://ninni82sblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0