bloglovin

Pizza och film kvällen...

2010-07-06 | 22:24:35

Robins 8 års fest igår gick kanon kalas :-)
Han var hur nöjd som helst och det tror jag ärligt talat att de andra grabbarna också var.
I alla fall var de inte sådär jättesugna på att fara hem igen, när föräldrarna kom för hämtning, och det borde väl klassas som ett gott betyg ;-)

Partajet inleddes och avslutades med fotbollsmatch ute på gräsmattan. Pappa T har ju varit så duktig nog och byggt ett fotbollsmål åt grabbarna, så det inbjuder väl liksom lite av sig självt till spel...
Emellan matcherna mumsades det på pizza och dracks mängder av läsk :-)
Ljudvolymen var ganska så hög måste jag säga och stundtals lät det som ett mindre aphus vid matbordet...Men vi lät de hållas, det var ju fest!
Vet inte direkt hur diskret man själv är när det partajas loss...;-)

Efter maten var det filmtajm och den nyinköpta DVD:n "Det regnar köttbullar" sattes på.
Då kom lugnet som en skänk från ovan...Pojkarna satt som fängslade vid filmen, småpratandes lite sådär ibland, men mer harmoniskt liksom...Kanske berodde det på allt godis och chips som de "slevade in", kan ju vara rätt svårt att prata då???

Men så snart filmen var slut så for de iväg ut på fotbollsplanen igen, för att liksom inte riktigt vilja avsluta och fara hem framåt kvällen.
Helt klart ett gäng nöjda grabbar, men nöjdas var nog kanske vår egen blivande 8 åring, som dessutom fick lite presenter från polarna...

Nu är det ju inte Robins födelsedag förrän på lördag, 10 juli...Men då vi sticker till Varberg ganska så tidigt på lördag morgon, så är det nog bäst att fira klart allt här under veckan.
Robin ville ju absolut inte fara iväg på semester utan att ha blivit firad av sina bästisar, det är viktigt sånt där!

PIZZAFEST!!!


"Bäverklubben" som grabbarna själva kallade sig för :-)


Robin hade ju turen att innan festen få en heldag med sin bästis Jakob.
Så trist att han fick lov att flytta till Singapore. Ja, kanske inte för de då, men om man ska vara egoistisk och bara tänka på sin egen lille Robin.
Han har verkligen saknat sin bästa kompis under dessa 6 månader han varit borta och det var ett minst sagt kärt återseende igår.
Lyckligtvis stannar J och hans familj ett tag till i Sverige nu över sommaren, så Robin får chans att träffa J lite mer när vi kommer tillbaka från semestern i södra Sverige.
Måste ju passa på nu när de är i landet...Ska bara klaffa allting, det är tyvärr inte så bara att få allt att stämma med oss och vår "lilla" familj ;-)
Friends 4-ever!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0