bloglovin

Sol och bad och en hel massa glass...

2010-07-13 | 23:26:09

Har härliga dagar här i Varberg...
Ytterligare en familj har kommit hit, så nu är hela huset fullt :-)
De kommer från Norrköping och har två pojkar.
De från Lund hade tydligan fått förhinder, och den här familjen, vars son behandlas i Linköping ringdes hit, lite snabbt.
 
Det pratas mer och mer här i huset nu...
Mycket sjukdomssnack blir det såklart, men även annat också, som "vanliga" människor pratar om ;-)
Men det är klart att det är skönt att kunna prata lite med familjer i nästan samma situation som oss, som också har ett cancersjukt barn alltså.
Utbyta erfarenheter och diskutera kring sjukdomen och allt vad det innebär med denna djävulska cancern i familjen.
Ingen mer här har hjärntumör, men alla har genomgått eller genomgår fortfarande någon form av cytostatika behandling och har då naturligtvis vistats en hel massa på sjukhus.

Idag har det varit lite regnigt här så det blev bad vid kurhotellets Spa avdelning.
Där finns en ganska så stor pool som är uppvärmd, en lite mindre pool med 36 gradigt sötvatten, ett kallbad ( 14 grader ) och en jacuzzi.
Så barnen är skapligt nöjda kan man säga...;-)
Mamman är dock mest nöjd över de lyxiga schampo, balsam och duschkräms flaskorna de har till allmänt förfogande, Kerstin Florian...Duschar gärna där mer än ofta :-) "Me like"!!!

På förmiddagen, eller lunch kanske jag ska skriva, vi är ju inte så snabba på mornarna direkt, drog vi iväg till ett välkänd glasscafé, "Tre Toppar" i Träslövsläge.
Tydligen så var just detta ställa vida känt ich det fanns foton tagna där kön ringlade sig långt ut på gatan från det lilla caféet.
Go glass hade de minsann också, och väldigt stora, det blev därför familjens lunch ;-)

Igår var det stekande sol och riktigt, riktigt hett, hela långa dagen...
Vi tog fram cyklar till alla i familjen ( ja, i alla fall till de som kan cykla...Melwin och Vincent satt bakpå såklart ) och cyklade längst strandpromenaden.
Till Varbergs fästning, ner till hamnen, in mot centrum...Sen blev vi trötta och varma allesammans och for till några utomhuspooler intill Varbergs fästning där vi spenderade hela eftermiddagen.
Jag solade då som vanligt mest, medan barnen befann sig största delen av tiden i vattnet, precis som det ska va :-)

Igår kväll var en sån där riktigt skön kväll...
Vi satt ute allesammans, drack lite vin/öl/cider, åt ost o kex, småpratade om ditten och datten och hade en sån där härlig sommarkväll.
De stora barnen spelade fotboll, de små lekte i sandlådan och gungade, alla nöjda och glada...
Fler såna kvällar, Tack!

Ja, vi har det riktigt soft här vid kusten, så slappt att jag nästintill blir rastlös.
Men skönt också, idag blev det till och med en liten middagslur för min del, vilket typ aldrig händer...
Första dagen här satt jag ute på altanen och hann läsa ut en hel Mama tidning, från början till slut, var bra många år sen sist...
Barnen leker så bra här tillsammans, trots skilda åldrar, trots att de aldrig träffats förr, så har de jätteskoj ihop, både stor o liten...:-)
Grabbarna Grus redo för en cykeltur...

Glassfest vid Varbergs fästning...Så mysigt vid härliga havet...Beach Boys :-)Mumsig barnglass...Mumsig mammaglass...Nöjd liten Vincent...iiiihhh, va kallt det va, tyckte Melle gubben...

Kommentarer
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Brukar också byta ut lunchen mot ett besök på Tre Toppar minst en gång varje sommar då mina svärföräldrar har sommarhus i Träslövsläge. Njut & må så bra som ni bara kan! Ska åka ner om

6 dagar.

2010-07-14 @ 15:15:47
Postat av: Ännu en medmänniska/mamma till 3

Brukar också byta ut lunchen mot ett besök på Tre Toppar minst en gång varje sommar då mina svärföräldrar har sommarhus i Träslövsläge. Njut & må så bra som ni bara kan! Ska åka ner om

6 dagar.

2010-07-14 @ 15:17:08
Postat av: Elli

Hittade hit till din blogg för inte så länge sen. Älskar att se alla bilder. Dina söner är ju bara sååå söta allihop. Följer er och eran kamp och önskar er alla lycka..!!

2010-07-14 @ 22:55:45
URL: http://godisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0